Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT]Jak zbugowac Factions

Skojarzeniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak jak w temacie ;) czyli jak zbugowac plugin factions ;) zaprezentuje wam to na przypadkowym serwerze no-premium z factions . Niestety działa to tylko na serwerach no-premium

1 Co potrzebujemy ??

- Pirackiego minecrafta

- Nick lidera lub moderatora gildii

I to chyba tyle ;)

2. Jak to zrobić ??

Odpalamy 2 minecraft ... 1 to nasze konto , a 2 to konto lidera gildii którą chcemy zepsuć , okraść czy co tam chcecie

SS nie zrobię bo by podejrzewali czemu co chwile wchodzę i wychodzę ale myślę ze każdemu wystarczy to co napisze bo to nie jest wcale takie trudne ;)

No to robimy tak na naszym koncie stoimy se gdzies i wbijamy na konto lidera ;) i wpisujemy f inv NaszNick .... MUSI BYĆ BEZ / BO INACZEJ NIE ZADZIAŁA !!!!!!!! Nastepnie wchodzimy na nasze konto i wpisujemy /f join NazwaGildiDoKtorejChcemyWbic ..... Jak już wbijemy wchodzimy jeszcze raz na konto lidera/moda dajemy se f admin SwojNick .... Ja tak przez 5 minut okradłem gildie admina i zrobiłem ev dla graczy ;)

PRZECZYTAJ!!!!

Jeśli nie chcesz bugować to nie pisz głupich komentarzy , że tak psujemy fabułe ;) Nie na każdym serwerze to działa ;) Za dostane kary nie odpowiadam , więc nie płaczcie mi na pw , że dostaliście BANA/Perma czy co tam jeszcze ;)

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią że AuthMe ma bugi, bo u mnie w moich plikach nie da się, ani kopiować zbroi, ani rozwalać gildii, ani dodawać się do gildi :>

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego wszyscy mówią że AuthMe ma bugi, bo u mnie w moich plikach nie da się, ani kopiować zbroi, ani rozwalać gildii, ani dodawać się do gildi :>

Chyba chcą się poczuć pro hakerami ... U mnie też nie ma tych bugów więc mam niezłą bekę.

jqeuR.png

Opublikowano

Było.

http://www.mpcforum.pl/topic/618876-tut-jak-usunac-komus-gildie/page__p__4442318#entry4442318

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...