Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gdzie kupić?

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Gdzie kupić BF3? Na serwisach takich jak allegro czy kontagier? I również w wersji pudełkowej czy klucz + download od origin.

Opublikowano

Najpewniej origin,ale warto też kupić na keye.pl

jeśli masz dobry internet to wyłącznie cd-key.

random.jpg

Opublikowano

Jeśli masz możliwość kupna to z origin... zdarzają się promocje -50%

Jeśli nie możesz z origin (karty bankowe itp itd) polecam empik a jeśli chcesz kuriera... gram.pl

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Lub zwyczajnie tani rosyjski klucz na allegro oczywiście zakładając, że masz szybki internet. Najlepiej 6 Mb/s ( megabitów na sekundę = 640 KB/s ).

@down: Po prostu po wydaniu BF3 wyciekły ruskie klucze i zrobili z tego aferę, teraz rosyjskie klucze legalne są połączone z UE.

PL_MAG.png

CPU: A64 x2 4200+ @2,74GHz

GPU: Zotac GeForce 9600gt Turbo 512MB

RAM: 2,5GB @200 MHz

Power: Fortron 400W

Opublikowano

Dzięki wielkie. Lecz mam jeszcze jedno pytanie. Mam internet 2,5mb/s - a, więc? Mogę zostawiać kompa na dwie noce, a nawet trzy.

Opublikowano

Jeżeli kupisz w sklepie to tylko aktualizacja 4.5 GB, jeżeli key to niestety będziesz musiał ściągać. O ile pamiętam, to nie trzeba ciągle pobierać, można sobie przerwać w połowie a na drugi dzień rozpocząć od tego momentu.

Opublikowano

Pozwolę sobie dodać, że przy prędkości 2.5mb/s z serwerów Origina gra pobierze Ci się w niecałą noc- serwery oni mają porządne i nie powinno być z downloadem większych problemów :)

Opublikowano

Ja ściągałem jak miałem jeszcze 2 MB/s (teraz mam 6) zaczołem tak około 22 i zostawiłem na noc obudziłem się i ściągnięte

graphic.png

Opublikowano

Dobra, dzięki! Wszystko wiem - temat do zamknięcia. Lajki dałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...