Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2BOB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może spróbuj pobrać jeszcze raz...

Następnym razem nie pisz tak oczoje*nie

1337113491-U379973.png

Opublikowano

być może musisz poczekać , aczkolwiek możesz próbować może zaskoczy , albo prze instaluj metina i odpal na nowo metin2cliet.bin

Opublikowano

Napisze jak ja mam zrobione na xp

-spachowany metin2pl

-obejscie (metin2.bat)

-wklejona zawartosc paczki m2bob do folderu z metinem

-i działa;

Opublikowano

Też tak miałem ,ale to w poprzednich wersjach pomogła mi tylko i wyłącznie nowa wersja M2Bob-a wydana w późniejszym terminie :-/

Opublikowano

Spróbuj od nowa spatchować metina itd.

I powiedz, czy problem nadal występuje... mi się wydaje, że coś musiałeś spitolić.

Opublikowano

Właśnie przed chwilą chciałem wejść na bota wyskoczył błąd żebym pobrał wersję 1.2.3 no pobrałem wszystko robie tak samo (metin już jest spatchowany) jednak bot ma dokładnie taki sam błąd jak wcześniej

Opublikowano

Nie masz tam przypadkiem wrzuconego żadnego Kamera, hacka, bota nic ? Tylko czysty spatchowany Metin2 i BOB ?

Opublikowano

Folder Metin2 musi być czysty jak łza tzn. żadnych blokad HS, obejść, itp. plik Metin2.exe ma pozostać w folderz - nie usuwaj go.

Czasem zdaża się tak że jeżeli miałeś jakąs blokadę HS'a i folder gry nosił nazwę Metin2 i np: reinstalowałeś metka, po czym zainstalowałeś go tdo tej samej lokalizacji tzn C:\Program ...\Metin2 - niektóre pliki blokujące HS'a mogły tam pozostać, lub zapisy w rejestrze Windows z taką lokalizacją blokują HS'a lub jego sterowniki.

Więc zainstaluj metka do innej logalizacji, spatchuj go i wzrzuć do folderu gry najnowszego (1.2.3) M2Bob'a

Spróbuj też "uruchom jako administrator" - więcej nie jestem w stanie powiedzieć ponieważ od dawna goszczę na swoim kompie 7dmą Windę więc Xp - zapomniałem jak się go obsługuje ;)

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Właśnie ten metek jest w innej lokalizacji no i nie chodzi a wczoraj wieczorem wersja 1.2.2 chodziła dzisiaj chce na nią wejśc wyskakuje żebym pobrał tą 1.2.3 i lipa nie chodzi

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...