Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dead Island

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc pokażę wam tricki w Dead Island.

Klonowanie itemków

W trybie solo, przejdź do punktu kontrolnego i upuść element, który chcesz z klonować - możesz upuścić cały inwentarz. Zabij się (bomba dezodorantu, Mołotowa itp.) i gdy pojawia się odliczanie respawn, wstrzymać grę i załadować punktu kontrolnego. Wszystko, co spadło będzie na ziemi i w magazynie. Nie stracisz kasy na ponowne uruchomienie punktu kontrolnego.

Łatwa kasa

Idź do magazynu, i uzyskaj Młot i Baseball. Następnie szybko udaj się do Kościoła, i sprzedawaj je za około 400 dolarów. Wróć do hurtowni, a Młot i Baseball będzie odnowiony(respawned). Powtórz to tyle razy, ile chcesz. Uwaga: Musisz być w mieście i odkryć, zarówno Kościół, jak i hurtownie by zrobić trick.

Słaby taran

Gdy zauważysz psychopatę ''tarana'', stój w miejscu a gdy zobaczysz jak biegnie na Ciebie to zrób unik, podejdź do niego od tyłu i atakuj dopóki się nie odwróci. Można też położyć kanister, poczekać aż wbiegnie dosłownie na niego, wziąć broń i rzucić w kanister. Uwaga: Aby wykonać 2 sposób bezpiecznie należy zachować większą odległość przy rzucaniu ponieważ wybuch ma trochę duży zasięg i może nas zranić.

Mam nadzieję że Wam pomogłem ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Z klonowaniem nie wiedziałem ale resztę można było znaleść na gazecie cdaction ;p

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...