Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zmieniony Wyglad M1 Shinsoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

kilka osob ostanio wrecz prosilo mnie o danie downloadu do clienta w ktorym edytowalem wyglad i dodawalem "powiedzmy" nowe lokacje. Tak wiec troszke pozno ale jak to mowia lepiej pozno niz wcale wrzucam narazie OutdoorA1 tzn mapke shinsoo w moim wykonaniu.Mam nadzieje ze komus sie spodoba a moze nawet przyda.

0424210648.jpg

0423161421.jpg

Download:

http://www5.zippyshare.com/v/23247974/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/file/8a76581cdc5f39edef2bbb7d7a31168b952609e8cee5bd1c511300470651972a/analysis/1336250182/

Ogolnie nie mialem ochoty wrzucac setki screenow wiec tym razem nagralem amatorski filmik. Dodam ze jeden z kidmodow stwierdzil ze chyba mozna wrzucic filmik tak wiec wrzucam. Co do kopiowania tematu z racji tego ze ja dokonalem pewnych zmian nie zgadzam sie na jego kopiowanie.

Jesli sie podoba licze na lajki.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Dzieki zacheacm do oceny i pobierania dla mnie bedzie to motywacja do dalszego tworzenia i wspierania takich projektow.

Opublikowano

Z czasem dodam pozostale ewentualnie bedzie mozna zobaczyc na becie w przyszly weekend na moim serwerze.

Opublikowano

Ciesze sie ze sie wam podoba jutro wieczorem wrzuce nastepna mape. Pozdrawiam

Miałeś pare dni temu dać pozostałe mapki a jak narazie ich nie widać :/

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dodasz download np. orków ?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...