Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoneCraft = 1.2.5/SURVIVAL/FACTIONS/23 SL, MILA ATMOSFERA [DEDYK] 24/7 No Premium No Chamachi

Elmes967

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngStoneCraftDiamond_%28Gem%29.png

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP: f5.owncraft.pl:25070

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 23

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

pluginy.png

%20Odpowiednie%20na%20Survival%20

zespol.png

Pasta2 Elmes

dodatkowe.png

Serwer Jest Nowy, gra na nim narazie mało graczy A więc chcemy go rozkręcić. Zapraszam na serwer i zachęcam do reklamowania.

Oceniajcie Serwer !

Opublikowano

Siemka, mam propozycje dla was : D bardzo lubię budować "duże" i "atrakcyjne" budynki. Mój podstawowy budynek to Ogród Botaniczny. Jeśli chcesz/chcecie zobaczyć mój styl budowania to chętnie pokaże wam co umiem na serwerze waszym lub jakimś testowym. Piszcie na pm lub tutaj, jeśli was to interesuje. Oczywiście nie jestem z tych co są na serwie 2 dni, ale na dłużej : D

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

@refresh

Siemka, mam propozycje dla was : D bardzo lubię budować "duże" i "atrakcyjne" budynki. Mój podstawowy budynek to Ogród Botaniczny. Jeśli chcesz/chcecie zobaczyć mój styl budowania to chętnie pokaże wam co umiem na serwerze waszym lub jakimś testowym. Piszcie na pm lub tutaj, jeśli was to interesuje. Oczywiście nie jestem z tych co są na serwie 2 dni, ale na dłużej : D

Sorry Ale nei potrzebujemy Budowniczego jak narazie. Jest to serwer Survival i nie budujemy zaczęsto ale jak odpalimy drógi serwer FreeBuild to będziemy o tobie pamiętać ;p

@refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...