Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elsword

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno, dawno temu...
Dzięki mocy EL rozkwitło życie

Dawno, dawno temu kontynent Elios był zaniedbany i opustoszały. Nazywano go "krainą zapomnianą przez boga" lub "krainą mroku". Krążyło wokół niego wiele koszmarnych legend, i ni człek ni zwierz nie garnął się do stawienia tam stopy. Pewnego dnia doszło tam jednak do boskiego przeistoczenia. Na kontynencie Elios zagościł urodzaj i życie w całej swej okazałości. Stało się tak dzięki ogromnemu kamieniowi, którego nieziemski blask rozproszył mrok spowijający krainę. Ludzie przybywali z najdalszych zakątków świata, aby podziwiać ten odrodzony kontynent i poczuć boską moc tajemniczego kamienia, któremu w końcu nadali nazwę EL.

Plusy:
-Małe wymagania
-Ładna grafika
-Wielu graczy
Minusy:
-Dużo zajmuje
-Jest za łatwa

Sam gram w tą grę i jest bardzo fajna. Proszę o stworzenie takiego działu.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Są. Przed chwilą paczałem, by się upewnić i jest ich trochę, np Elsword Cheat Tool :D

Down@ Ta gra nie ma nic wspólnego z Metin'em oprócz firma, która wydaje ją w Europie...

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Kolejna gra z serii "zróbmy coś podobnego do metina"

Trochę podobne też do rumble fighter.

Neutral.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Pograłem 3dni, wbiłem 28 lvl i mi się znudziła.

Fajna, ale na dłuższą metę kijowa.

Neutral.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Grałam i stwierdzam, że gra jest strasznie nudna. Opiera się przede wszystkim na wchodzeniu na mapy i idąc, jak w mario ciągle w prawą stronę, zabijanie potworków oraz zbieranie pieniążków i itemków. W sumie gra oferuje tylko chodzenie w prawo lub lewo. Nie ma żadnych fajnych questów, all mapy wyglądają prawie identycznie. dobiłam chyba 16 lvl Eve i podziękowałam w pośpiechu odinstalowując grę.

Ja na nie.

Opublikowano

już proponowałem tę grę i było na nie, więc ja teraz też jestem na nie :D

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Raczej nie przejdzie wdłg mnie ta gra... Za mało graczy z mpc w to grało .. Gra jest nowa i mało cheatów jest do niej ..

Opublikowano

Mario@ Prezentujesz typa, któremu się nie udało, więc mści się na innych...

Krzemil@ Jak na nową grę jest sporo Cheatów...

Wredna@ Nie poczułaś tej gry. 16lvl to ledwie druga kraina. Questy zaczynają się od 18lvl, gdy zdajemy na profesje.

Mam 21lvl i się jakoś nie nudzę.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Dajcie jakieś normalne powody, a nie tylko "nie, przejdzie".

Jak będziecie głosować na Tak, to na 100% przejdzie ;]

@Pegas

21lvl to mało, gdzieś ok. 30lvl Ci się gra znudzi :P

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Na nie, nie sądze aby to wypaliło.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
Wredna@ Nie poczułaś tej gry. 16lvl to ledwie druga kraina. Questy zaczynają się od 18lvl, gdy zdajemy na profesje.

Mam 21lvl i się jakoś nie nudzę.

To chyba jednak miałam trochę wyższy lvl bo jeżeli dobrze pamiętam, wybrałam mścicielkę, czy jakoś tak. Mniejsza, ta gra na dzisiejsze standardy gier MMO jest strasznie nudna. Postacie wyglądają identycznie, nie da się zmienić płci, misje naprawdę nie powalają. Polegają przede wszystkim na jednym i tym samym. Mnie osobiście naprawdę nie przypadła do gustu, mimo, że bardzo lubię grafikę typu anime, jaka jest przedstawiona w Elsword. Najlepszym sposobem będzie stworzenie kilku poradników/ tematów z dyskusjami w dziale Inne MMO i zobaczenie, czy gra ta ma dużą popularność i cieszy się zainteresowaniem na mpc, a dopiero później starać się o dział/subforum.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Najlepszym sposobem będzie stworzenie kilku poradników/ tematów z dyskusjami w dziale Inne MMO i zobaczenie, czy gra ta ma dużą popularność i cieszy się zainteresowaniem na mpc, a dopiero później starać się o dział/subforum.

I ja tak zrobię :) Gra naprawdę jest świetna, jedynym minusem jest to że jest za łatwa.Lecz co chwile wchodzą nowości i eventy więc się za bardzo nie nudzę :) Mam trochę doświadczenia w tej grze więc czemu by nie :)

@Edit. Teraz zobaczyłem że mały odkop zrobiłem :( Przepraszam bardzo.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Faktycznie, mały odkop, jednak takie sugestie nie powinny zostawiać nie rozwiązanie, niech administracja kogoś przydzieli od sugestii i się tym zajmuje, bo teraz po napisaniu sugestii trzeba długo czekać na zerknięcie gma/admina.

Jestem na tak, gra jest bardzo popularna.

Opublikowano

Gra raczej się nie wybije, w porównaniu do najnowszych tytułów wypada słabiutko.

Nie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...