Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][Bukkit][1.2.5][FB] CoremCraft !

emqeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngBioshockCraftDiamond_%28Gem%29.png

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP: 46.29.23.162:25575

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie - będzie on ! (nie teraz) :D

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 14

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

pluginy.png

:P Wejdz i zobacz :P

zespol.png

Wejdz i zobacz..

dodatkowe.png

Dostępna usługa VIP ! Info na serwerze ;]

Opublikowano

Oto jaki przykład daje administracja :) tak jest cały czas Za wrzucenie ss'ów nagrodzili mnie banem :)

post-607920-0-59240200-1336249691_thumb.png :Dpost-607920-0-15633700-1336249650_thumb.png post-607920-0-70160900-1336250203_thumb.png

Przepraszam za Nich. Poprostu Adin100 dokuczał xafexowi ,że nic nie potrafi ( przerwe 0,5 roku miał )

Wiadomo jaka bedzie reakcja. Bardzo przepraszam za nich. A ty sie nie podszywaj pod skkf ;]

Opublikowano

Dobrze że mnie wyręczyłeś w wysłaniu tych ss'ow. ;)

Koleś zaczął mnie wyzywać więc nie pozwole więc też go wyzwe.

Najgorszy z serwerow na ktorych grałem.

Nawet napisalem adminowi zeby wpisal komende /aboveremove 100

a on to wpisal. MASAKRA!

Najgorszy serwer na jakim grałem ;d

Haha, teraz go bronisz haha.

Na dodatek dostałem moderatora za to że powiedziałem im jak to cofnąć ^^ (nie umieli)

Nie polecam ^^

--Adin100--

Opublikowano

Przepraszam za Nich. Poprostu Adin100 dokuczał xafexowi ,że nic nie potrafi ( przerwe 0,5 roku miał )

Wiadomo jaka bedzie reakcja. Bardzo przepraszam za nich. A ty sie nie podszywaj pod skkf ;]

czekam na odbanowanie dlaczego dostałęm bana za wrzucenie ss ? przepraszam za drzwi i za to że mam nick skkf też... teraz będe grał pod nieckiem Dzida.. Zgłaszam się na admina jeśli to możliwe. znam się na wszystkich pluginach. Ogarniam całe permision. Czekam na odbanowanie :)
Opublikowano

czekam na odbanowanie dlaczego dostałęm bana za wrzucenie ss ? przepraszam za drzwi i za to że mam nick skkf też... teraz będe grał pod nieckiem Dzida.. Zgłaszam się na admina jeśli to możliwe. znam się na wszystkich pluginach. Ogarniam całe permision. Czekam na odbanowanie :)

Dobrze że mnie wyręczyłeś w wysłaniu tych ss'ow. ;)

Koleś zaczął mnie wyzywać więc nie pozwole więc też go wyzwe.

Najgorszy z serwerow na ktorych grałem.

Nawet napisalem adminowi zeby wpisal komende /aboveremove 100

a on to wpisal. MASAKRA!

Najgorszy serwer na jakim grałem ;d

Haha, teraz go bronisz haha.

Na dodatek dostałem moderatora za to że powiedziałem im jak to cofnąć ^^ (nie umieli)

Nie polecam ^^

--Adin100--

1. Unbana już masz. Dostałeś bana za zablokowanie drzwi i pyskowanie + grożenie.

2.Jak najgorszy serwer. To po co grasz? I ciagle tylko pyskujesz do xafex? I myslisz ze czyms zaimponujesz? No Chyba , że głupotą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...