Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Konto

kolesgit111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli koles podaje mi passy do swojego konta i jest tak tępy, ze tez daje mi passy do swojej poczty e-mail to jesli zmienie te dane, czyli na koncie i poczcie, to moge miec z tego problemy?? Prosze o odpowiedzi :) Czy moze to zglosic.

Opublikowano

Jeżeli masz dowody (np. SS), że dał Ci dane do konta i do maila, a później będzie miał do Ciebie pretensje, że niby ukradłeś mu maila to ten SS, lub inny dowód posłuży Ci za ubezpieczenie.

Poza tym sam Ci dał i był tego świadomy.

Opublikowano

Najlepiej abyś zrobił , kopie zapasową tzn SS , i po prostu jeżeli będzie się dalej skarżył masz dowód :) i sprawa wyjaśniona lecz pamiętaj jeżeli dał ci tego maila nie rób głupstw :)

Opublikowano

"pamiętaj jeżeli dał ci tego maila nie rób głupstw" jakie tutaj masz na myśli głupstwa? :P Ja tylko czekam, na zmiane e-mailu :D, bo trzeba 7 dni czekac :x

Opublikowano

Ja bym od razu zmienił email na swój to problemów niebd miał...

Jeżeli nieda się zmienić email przez tydzień,to znaczy ze palnuje takie coś ze włożysz na nie swoje eq,i poexpisz a później jedynym ruchem to zabierze... ;/

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Jezeli koles podaje mi passy do swojego konta i jest tak tępy, ze tez daje mi passy do swojej poczty e-mail to jesli zmienie te dane, czyli na koncie i poczcie, to moge miec z tego problemy?? Prosze o odpowiedzi :) Czy moze to zglosic.

Jeżeli masz passy do jego e-maila, to zmień maila na swojego, weź potwierdzenie zmiany z jego poczty, a w między czasie zmień sobie hasło na konto. Problemy? Jeżeli podał Ci te passy dobrowolnie to nie może tego zgłosić, a Ty żadnych problemów mieć nie będziesz.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Z własnej głupoty stracił konto, Administracja nie odpowiada za takie coś ;)

Opublikowano

Albo liczy na to że ty jesteś na tyle głupi, że przełożysz od razu EQ ze swojej postaci a on w między czasie cię ojebie xD Sam dałem się tak kiedyś nabrać, z tym że nie miałem wgl zamiaru przekładać nic, tylko przy okazji co tam było to ja sobie to wziąłem :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...