Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem jeszcze niedawno gralem na PLu i nie mialem ani 1-go laga teraz gram na privie rivendelmt2 i nie mam lagow tylko gra mi sie spowalnia co pare sec co mam robic?Moj sprzet

Mobile AMD Athlon XP-M Processor 2800+

1.60GHz 512 RAM

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gra się spowalnia ponieważ masz za mało RAM-u. Ogólnie komputer masz chyba ze średniowiecza. Wymień sprzęt, dokup RAM, ew. sformatuj komputer, lecz format mało da.

Opublikowano

pl jak to pl... zwykly, standardowy, chociaz w porownaniu do metka 2k8 ten 2k10+ bardziej zamula kompa... pewnei ten twoj rivendel ma jakies milion swiecej broni i zbroi, rownie wielka ilosc nowego eq, nowe tekstury... to wszystko obciaza kompa wiec sie nie dziw

wez sobie wylacz cienie w opcjach gry i zmniejsz gamme, moze to pomoze

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Jest chyba coś takiego w opcjach jak external czy jakoś tak. Teraz nie pamiętam bo w pracy jestem..weź to wyłącz, może coś da;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Słaby procek, mało ram, nie dziw się. Spróbuj jeszcze zoptymalizować metina w configu nieco z Twoim komputerem.

Opublikowano

Procek niezaciekawy,w ramie też szału niema...

a pl a privek to 2 różne rzeczy,jeszcze jest możliwośc słabego dedyka na privku ale no cóz,może sie myle..;>

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...