Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie 0kb/s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierałem metina przez jakiś uploader (format i nowy internet-radiówka)i nagle przy 65% wyskakuje pobieranie 0-3kb/s,jest jakiś sposób żeby to przyśpieszyć?przez fire oxa jest to samo.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Net 6 mega,odbiornik z orange mam 50 metrów od domu,zasięg 5/5,pobierało szybko tylko teraz tak zeskoczyło na 0-3 kb/s,inne źródło to samo.

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Jak pobieram z 2007 a nie z 2008 to net zwalnia i odmawia pobierania bo to poniżej jego godności?pierwsze słyszę,wątpię że to coś da.

~Serpico

Opublikowano

Pauza-start. Jak serwer obsługuje to ruszy od tego momentu co dałeś pauze z pełnym speedem a jak nie obsługuje to od nowa.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Aha,więc z orange w nocy może być po prostu obciążony serwer w nocy ?

~Serpico

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego już. Łącze jest po równo rozdzielane pomiędzy użytkowników. Prawdopodobnie zamulił serwer z którego zasysasz plik.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

hmm ale przy kazdym internecie typu oragne, iPlus, blueconnect jest ograniczenie np; 4gb( bądz więcej/mniej )/miech. moze dlatego ze przekroczyłes ograniczenie ?

Opublikowano

Wątpię że mam limit 380 mega,może też wina kompa bo siedzę na 633 mhz z 2 usb,nawet głośników nie mam,mój komp się zwalił,Włączam go pokazuje się czy włączyć tryb awaryjny itp,wybieram wtedy się ścina,czekam i sam się w kółko resetuje ;/ teraz podskoczyło do 6 kb/s!!!!!oneoneone111111111111111

~Serpico