Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Teleport do PU-KONG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Tematów znalazłem na forum kilka, niestety stare a problem jest znowu.

Jak teleportować lvl niższy niż 110 do PK na serwerze EliteMT2

Mam zainstalowanego najnowszego moda ale na nim wywala mi grę jak tylko wejdę do PU-KONG.

Jak to rozwiązać?

Na 100% jestem pewien że to nadal jakoś działa ponieważ są osoby na serwie które się tym zajmują.

Proszę o pomoc, rozdam plusy/minusy(co kto woli) za rozwiązanie tego problemu. :)

Pomoże ktoś?

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

To jak pomoże mi ktoś?

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Zwój powrotu nic nie da, a teleport przez TP?

Właśnie w tym problem ze na czystym metku normalnie wejde do PK ale ni moge teleportowac innych postaci, na modzie jest opcja teleportacji w PT ale z kolei nie da sie wejsc do PK bo mnie z gry wywala od razu.

Opublikowano

Zaktualizuj clienta wgraj najnowszego moda i znowu zaktualizuj clienta i mozesz tepac tam kolesia tylko ze on nie moze miec moda nim wejdz na normalu ten kto przenosi - mod ten kto jest przenoszony - na patcheru

76561198093573641.png

Opublikowano

Robie jak mówisz...

Świeży klient, na niego najnowszy mod, później znowu patchowanie i po tym przez moda gra sie nie uruchamia, moda mam najnowszeg ze strony kamera, a błąd mam taki:

post-260932-0-88962300-1336295113.jpg

Opublikowano

Spróbuj pobrać patch map ze stronki kamera. Jeśli nie zadziała poproś kogoś żeby Cię przeniósł tam na modzie. Lub jeszcze spróbuj przenieść się tam na modzie wylogować się i zalogować na kliencie.

Opublikowano

Wirujący przecież pisze ze na modzie się przenieść tam nie mogę,jaki patch map ze strony kamera?

Na metin2mod.tk nic takiego nie widze...

Skąd go pobrać i jak użyć?

Opublikowano

boże wchodzisz na stronkę :

http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

gdy juz jesteś nad zielonymi napisami masz jeszcze inne napisy i potem masz takie niebieskie... map patch...

Wiem że chyba kamer ostatnio dodawał te mapki bo ktoś pisał....

Opublikowano

lub dowodzenie na P xD

5 (V)

25 (V)

50 (V)

100 (X)

150 (X)

200 (X)

Na których gram:

Tiveria !!!

Serwery zaliczone:

Metin2

SonixMT2

OtherWorld2

GladorMT2

HerinMT2

VirtualMT2

TilianMT2

AvistaMT2

NeveriusMT2

MexiliaMT2

Safir

Cavalos

Vaneris

Salima

EvenesT

Rivendel

EliteMT2

Nexanity I WIELE INNYCH : )

pobrałem tam klijęta

Opublikowano

Patch map nie dziala na serwer EliteMT2

Moze gra podziala jak odpalisz za pomoca normalnie Patcha. Moze bedzie wtedy teleport :)

76561198093573641.png

Opublikowano

Szkanatos próbowałem, niestety bez rezultatu, macie jeszcze jakies pomysły?

Wiem że to działa bo widze ze ludzie tego uzywają, ale nikt powiedzieć nie chce jak :/

Opublikowano

Niby tak,ale skoro inni mogą to i ja powinienem dać rade, kwestia tylko rozgryść jak na modzie SF włączyć gre żeby nie wywalała na PK...

Opublikowano

Innych może też ktoś przeniósł... Zresztą z pierścionkiem expa na zinach bez buffa z tymi dopalaczami rosy itp + petarda na omdlenie i bonus expa w eq szybko idzie exp...

Ja surom WP wbijałem tam 1lv co 30min...

Wojem mentalem troche wolniej ale idzie łatwo wbic

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, Tematów znalazłem na forum kilka, niestety stare a problem jest znowu.

Jak teleportować lvl niższy niż 110 do PK na serwerze EliteMT2

Mam zainstalowanego najnowszego moda ale na nim wywala mi grę jak tylko wejdę do PU-KONG.

Jak to rozwiązać?

Na 100% jestem pewien że to nadal jakoś działa ponieważ są osoby na serwie które się tym zajmują.

Proszę o pomoc, rozdam plusy/minusy(co kto woli) za rozwiązanie tego problemu. :)

Pomoże ktoś?

JA WIEMMMMM : ZAPEWNE MASZ WIN 7: DO TP POTRZEBNY JEST WIN XP :SAM SPRAWDZILEM
Opublikowano

Ja znam odpowiedz na to pytanie... Aby dalo sie to zrobic musisz zrobic sobie kamermoda na elitemt2 czyli:

1.Pobierz kamer moda.

2.Wypakuj go do folderu o nazwie np."Elitemt2 Kamermod"

3.Nastepnie skopiuj pliki elitemt2 i wklej do tego folderu

4.Jak ci sie wyswietli takie okienko klikaj tak na wszystkie.

P.S. Sam mialem ten problem i po 2 godzinach siedzenia i szukania na necie odpowiedzi samodzielnie doszlem do rozwiazania.

Licze na Like :P

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Ja znam odpowiedz na to pytanie... Aby dalo sie to zrobic musisz zrobic sobie kamermoda na elitemt2 czyli:

1.Pobierz kamer moda.

2.Wypakuj go do folderu o nazwie np."Elitemt2 Kamermod"

3.Nastepnie skopiuj pliki elitemt2 i wklej do tego folderu

4.Jak ci sie wyswietli takie okienko klikaj tak na wszystkie.

P.S. Sam mialem ten problem i po 2 godzinach siedzenia i szukania na necie odpowiedzi samodzielnie doszlem do rozwiazania.

Licze na Like :P

robilem tak ale wyskakuje jakis blad

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sprobuj zainstalowac moda na czystym spatchowanym polskim metinie, nastepnie :

1. sciagamy program do wypakowywania: Download Skan

2. Wypakowujemy zawartosc do danego klienta serwera

3. Uruchamiamy klienta serwera

4. Wyskoczy okno Python Loader (jesli nic nam nie wyskoczy przy uruchamianiu klienta, zmieniamy nazwe pythonloader.mix

4a. jezeli nie wyskoczy okno to zmieniamy nazwe pliku python na logininfo i uruchammiamy klienta(tu komunikat nie wyskoczy)

5. Powinien utworzyc nam 2 pliki npclist.txt(moby/npc) i atlasinfo.txt(wpisy do map)

6. Wklejamy oba pliki do folderu mod ktory znajduje sie w kliencie gdzie mamy zainstalowanego moda

7. Teraz wchodzimy do folderu pack klienta i kopiujemy pliki npc, npc2, monster, monster2 (glownie w tych plikach znajduja sie moby i npc) i wklejamy do folderu pack gdzie mamy zainstalowanego moda

7a. Lub kopiujemy cala folder pack do folderu gdzie mamy moda i podmieniamy, to na tyle. moby i mapy powinny byc widoczne na modzie :)

7b. Mozemy tez sciagnac map patcha(jest tam troche map), wkleic do moda i wrzucic te 2 pliki co wczesniej wypakowalismy z klienta.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...