Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] ModLoader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,mam wielki problem z ModLoaderem. Bowiem jak wgrywam dowolny mod z tym,to mi crash'uje minecrafta i jest czarny ekran/wyłącza się cały. Usunąłem wszystko z .minecraft i spachtowałem znowu ale to nic nie daje:/ Ostatnio próbowałem wgrać mod Tales of Kingdom i tak samo:/

Za pomoc będą like'i :)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Siema,mam wielki problem z ModLoaderem. Bowiem jak wgrywam dowolny mod z tym,to mi crash'uje minecrafta i jest czarny ekran/wyłącza się cały. Usunąłem wszystko z .minecraft i spachtowałem znowu ale to nic nie daje:/ Ostatnio próbowałem wgrać mod Tales of Kingdom i tak samo:/

Za pomoc będą like'i :)

wgraj minecraftforge minecraftmp i usun meta-inf
mca.png
Opublikowano

wgraj minecraftforge minecraftmp i usun meta-inf

Niemoge minecraft Forge ani minecraftMP znaleźć pod wersje 1.2.5 . Pomożesz?

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Masz kłopot z modloaderem. Musisz znaleźć odpowiedniego!

Oco ci chodzi niby?-.- to wiem że mam kłopot z mod loaderem-.- mam wersję minecraft'a 1.2.5 a modloader tak samo mam-.-

Więc nie spam-.-

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...