Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić & Które Skille.

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie na SJSRO.I mam taki plan na zarobienie kasy że robie stony i je sprzedaje, i tutaj mam pytanie czy to dobry sprawdzony sposób?Czy jest jakiś inny na którym można zarobić.

I teraz pytanie co do skili.Gram sobie Nukerem i chce zrobić z tego 8;1 z tym że do 80 daje w int a potem w str.I idę w cold,lighting,bicheon i jakie mam skille robić z colda i bicheona.Bo obecnie robie wszystko z Colda i Wszystko oprocz 3 książeczki z bicheona.

Opublikowano

1. tak to dobry sposob ale dopiero na 9d, najlepiej stamina sprzedawac bo potrzebuje tylko 9d elementy wiec przetopenie kilku dropow o badziewnych statach nie jest straszne a starczy na kilka stonow.

2. z colda dawaj buffa oczywiscie nie musisz dawac arrowa zamrazajacego ani frost nova chociaz pierwsze 2 mozna zrobic bo ten drugi nova potrzebuje tylko 1lvl tego pierwszego. z colda jeszcez oczywiscie passyva i nuki..

z bicheona kazdego rodzaju podcinki dobitki i combosy z 2 linijki, pierwszej linijki nie dodawaj w ogole. passyw i tyle..

@offtop

jaki masz nick bo ja tez gram na sjsro

Moj to TianHou

@down

szkoda ja na nowym :P

sygna1o.jpg

Opublikowano
Gram sobie na SJSRO.I mam taki plan na zarobienie kasy że robie stony i je sprzedaje, i tutaj mam pytanie czy to dobry sprawdzony sposób?Czy jest jakiś inny na którym można zarobić.

I teraz pytanie co do skili.Gram sobie Nukerem i chce zrobić z tego 8;1 z tym że do 80 daje w int a potem w str.I idę w cold,lighting,bicheon i jakie mam skille robić z colda i bicheona.Bo obecnie robie wszystko z Colda i Wszystko oprocz 3 książeczki z bicheona.

Mam dokładnie taka sama hybryde jak ty. I powiem Ci ze stratą mastery jest dawać w colda. Te marne 50 iles punktów nie wiele Ci pomoże bez snowshielda. POza tym na 75+ expi sie koszmarnie mając 2 nuki rozwinięte do 70+. Proponowałbym Ci 90bich/fire/70light/45cold+ protector. Taka hybryda ma większy dmg od nukera light/cold i na pvp ma większe szanse

@2down

Toest to odległa przyszłość. Będziesz każdemu mówił ze zrobiłeś ten build bo czekasz, aż ss wprowadzą? :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Oj tam gadasz, będzie dobrze, po za tym chce czegoś nowego wypróbować, a nie te same sprawdzone skille, gram sobie tym i mi się podoba.A jak mi się nie spodoba to zawsze mogę sobie zrobić inną postać, dobra już mam wszystko wyjaśnione więc temat można closed.

Opublikowano

Dokladnie jak kolega wyzej.. a bede sie ze wszystkich smial kiedy wejdzie na sjsro i ecsro snow shield i all beda musieli cofac fire a ja sobie tylko dodam i jest git.. i co z tego ze musze czekac? mam juz 54 lvl i mi sie gra zajebiscie.. co z tego ze mam 2 nuki ale mam jeszcze skille z heksa ktore tez maja bardzo ladny dmg

sygna1o.jpg

Opublikowano
To akurat za jakiś czas bd ten 90.Dobra topic można closed ;).

Niekoniecznie bo zalezy od serwa.

na Irisie 8d:

str -3kk

int -1.7kk

stamina -2kk+

magic -1.9kk+

i to schodza jak siwerze buleczki;]

Zalezy od serwa!;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

na str i int trzeba elementow 4d chyba nie pamietam ktore sa drogie.. lepiej robic stamine mastery ktore potrzebuja tylko 9d elementy 2x po 80 i 2x 20 ... wiec looz jeszcze jak sie przetopi itemka 9d to leci po 300+ z kadzego

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja tak robię tylko, że na swsro . Kupuję tanio bronie 9dg cena do 6kk, które mają blue i później je niszczę :) Szybko idzie się dorobić sporej sumki . W tydzień zarobiłem 170kk . Mam dwóch stallerów cały czas, które sprzedają i jedna postać, która boci . W elementy się prawie nie bawię . Żadko schodzą . Najlepiej idą stonki obojętnie jakie . Najlepiej schodzą stony lucky, które są też drogie . Na swsro za 12,5kk bez problemu sprzedasz . Później str,int,stamina,magic itd.

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano
Ja tak robię tylko, że na swsro . Kupuję tanio bronie 9dg cena do 6kk, które mają blue i później je niszczę :) Szybko idzie się dorobić sporej sumki . W tydzień zarobiłem 170kk . Mam dwóch stallerów cały czas, które sprzedają i jedna postać, która boci . W elementy się prawie nie bawię . Żadko schodzą . Najlepiej idą stonki obojętnie jakie . Najlepiej schodzą stony lucky, które są też drogie . Na swsro za 12,5kk bez problemu sprzedasz . Później str,int,stamina,magic itd.

Co do rozbijania należy dodać ze item musi mieć obojętnie jakie blue przynajmiej i jest szansa na rozbicje nalucky które ma nawet wysoką cene

@SonYuo

Chodzi ci chyba o 4Earth które lecą z bungów a hlvle wolą juz sobie kupić niz tam zbierać.

76561198001815076.png
Opublikowano

Na msyro na sprzedazy stonow STR 9dg, mialem w tydzien 2kkk^^ Wiec roznica jest:P

Opublikowano
Na msyro na sprzedazy stonow STR 9dg, mialem w tydzien 2kkk^^ Wiec roznica jest:P

Priv to priv, glob to glob. Nie ma co porównywać.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...