Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wiecej fps

bukn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktos jak zwiekszyc fps? bo mam 15/20 komputer 1gb ram 250 mb karty i procek 1,8 grrrrrrrrrrr

Opublikowano

game booster a link albo cos bo nawet nie wiem co to jest:) gram na niskich detalach i mam 20 fps;/

Opublikowano

Czytaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/514089-tut-kompedium-wiedzy-o-zwiekszaniu-fps-w-lolu/

Coś z tego powinno pomóc ;)

Opublikowano

Nie masz zbyt dobrego kompa na lola , co zrobić to zmniejszyć ustawienia graficzne itp. ew. wykonaj kilka defragmentacji i porządnych dolepszeń PC

Opublikowano

ale jak mam wylaczac bo ja tego nie rozumiem jak to wylacze to mi sie gra wylaczy:)

Opublikowano

Normalnie wchodzisz w opcje wyłaczasz i powinien Ci sie wyłączyć ekran i zaraz włączyć z nowymi ustawieniami , a jeżeli wyłącza Ci LoLa to poprostu zaloguj sie znowu i Reconnectuj

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

po wybraniu championa o znaczy, gdy masz napisy,obrazek czy co to tam jest włączasz menedżera zadań i zamykasz lolclient.exe.

Koko koko euro spoko

10daya8.png
Opublikowano

KOKO koko euro spoko wylaczylem i nic nie dalo :))) tyle samo 10/15/20

Gość dordo12
Opublikowano

wez najmniejsza rozdzielczosc :c

Opublikowano

Zrozum. Wszyscy chcą Ci pomóc. Jeżeli nie działa to co podali to kup sobie lepszy komputer albo odpuść tą grę. -.- Taki czru story.

he?

Opublikowano

ja rozumiem tylko sie pytam na 20 fps jakas tako idzie szczerze bardzo slabo kazdego tu doceniam ze w jakis sposob pomaga

Opublikowano

wyłącz wszystkie dzwięki dostaniesz w pakiecie 5-20 fps

lolclient.exe tez można wyłączyć bo podczas gry jest nieprzydatny (okno gry bedziesz miał nadal bo jest pod innym procesem)

Hejo

Opublikowano

Sprawdź jaki masz ustawiony plan zasilania, ja raz coś ściągałem to ustawiłem na max oszczędzanie i potem się dziwiłem czemu w Vindictusie mam po 3-15 fps zamiast 6o, które miałem normalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...