Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TibiaBot NG 0.3.1...

lukki78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisaj pobrałem TibiaBot NG 0.3.1 z tibiabot.com.Coś podejżane mi to było i pytam się was czy ktoś wie jak sprawdzic czy ma sie keyloggera albo program jakis bo to cos podejżane było dla mnie z góry dziękuje.

I wgl może ktoś to sciągal i wie czy to ma syfa czy cos?

Opublikowano
Start --> Uruchom wpisujemy "CMD" następnie w wierszu polecenie wpisujemy ( Dokładnie jak pisze )

"netstat -ano" następnie patrzymy na kolumne "NASŁUCHIWANIE" każdemu procesowi przypada "PID" ( procesu) (zachwile sie dowiecie się poco to) jeżeli w kolumnie znajdziemy obcy adres IP odpalamy menadżer zadań "Ctrl + Alt + Delete" następnie wchodzimy w zakładke Procesy --> Widok --> Wybierz kolumny... i klikamy PID (identyfikator procesu) następnię wybieramy proces z PIDem NASŁUCHIWANIA i klikamy zakończ. z usuwaniem źródła musicie sie uporać sami. ( Zalecane jest (przeze mnie xD) częste sprawdzane tego ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy mogą się do ciebie podłączyć)

2. Sposób :

Start --> Uruchom wpisujemy "mrt" wybieramy opcje skanowania komputera (zaleca sie Pełny) jeżeli komputer nam coś znajdzie usuwamy

Ale najlepiej chyba przeskanować antywirusem ? -.-

Opublikowano

wybrałem tą druga opcje Start --> Uruchom wpisujemy "mrt" wybieramy opcje skanowania komputera (zaleca sie Pełny) jeżeli komputer nam coś znajdzie usuwamy

to chociaż jest skuteczne?

antywirusem nieskanuje bo wpierew trzeba go mieć a niewiem jaki jest dorby na wersje bezpłatną jak znasz jakis to możesz mi polecić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...