Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SygnetCraft serwer Kanciasta Dolina pod inna nazwa i bez wl

rogusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Siema chciałem wam przedstawić prawdziwe oblicze serwera Sygnet craft otóż to jest kanciasta dolina bez wl i pod inna nazwa CTSG by nie bylo bardzo zamieszania dal serwer chom21 ale CTSG zagląda czasem do nas ip serwera:46.151.22.80:25503

zapraszamy jesli chcecie zobaczyc CTSG to czasem zagląda do nas

mamy dużo pluginów itd serdecznie zapraszamy

PS.Pewnie wielu z was myśli że to przekręt ehh sorka ale rozczaruje was to prawda CTSG zalozyl teg serva i dal range Wlasciciel graczowi chom21 by nie bylo zamieszania zapraszamy

Opublikowano

Troche niewieże ale serwer fajny musze przyznac

Pozdro

TheSeratrix

@edit

Sorka pomyliłem się. Serwer dno niewarto grać moderator jest jakimś nieogarem . Najpierw jakiś koleś mnie przezwał (ty poj****y hu*u)i zaczaą mnie okladac(lol) ja go nazwalem hamem i go dedlem to dostałem kick'a i potem groźbe że jak tak będę się zachowywał ban 4ever. Później sobie goście latali na creative (moderator) ja se z zarobkiem życia (diaxami sztabkami i eq diamentowym)a tu podlatuje i mnie zabija

yiWCsl1.png
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/619901-sygnet-craft-serwer-247-dla-stalych-graczy-wieksza-szansa-na-admina-gryrekrutacja-na-mdoa-on/

y5r5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...