Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skillhack By Kamer

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zmienic skile np. mam silne aure wirek tapniecie walniecie uderzenie i chóragan xD achcialbym miec berka aure silne wirek tapke chóragan i walniecie - da sie tak zrobic?

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ja mam fajnego skillhacka na 28 serwow tak jak spolszczenie ale skille bodyego to +silne duchowe innych postaci nie wiem ale sadze za po 2 max

Edit jak chcesz to moge upnac go

Edit2 xD co to w sygnie po chinsku masz "duzy zart"?? wez powiedz bo translate chineese szwankuje

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

a ten mod dziala ja wlasnie na nim gram bez utraty konta narazie 2 dzien dosyc fajna zecz upx2 mogles napisac ale tam tych skilli nie ma a i max skilli to 6 nie przemyslales tego?^^

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano
a ten mod dziala ja wlasnie na nim gram bez utraty konta narazie 2 dzien dosyc fajna zecz upx2 mogles napisac ale tam tych skilli nie ma a i max skilli to 6 nie przemyslales tego?^^

a ja mam 7 skili jak karzdy noobQ ale chcem zamienic uderzenie miecza na berka

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

karol, n30sie, on właśnie o tym mówi, ale pyta się jak zmienić.

Pewnie wystarczy tylko zmienić 1 linijkę w kodzie, tylko kurna która... Po 3 plikach dałem se spokój z szukaniem -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...