Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Nazwy Konta/ Stare Konto/ Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam czy jest mozliwosc zmiany nazwy konta ?

oczywisice Join date powinna zostać... juz dawno tak sie nie nazywam ze tak rzeknę.

2.

Mam tutaj stare konto kolegi, posiadam pass/e-mail/nazwe tylko nie wiem dlaczego nie moge na to konto wejsc

( moze jest banned albo cos ? ) moge podać jakiemuś adminowi zeby sprawdzić ewentualnie bardzo mi zalezy na wczesniejszym join date i tym ze tam jest troche postow :P

3. Czy osoby które piszą dosyć dziwnie np "ruwnierz" albo coś w tym stylu, czyt. błędy ortograficzne. Mogą otrzymywać stopniowo % ? Bardzo mnie to denerwuje...

71170943.jpg
Opublikowano
1.Witam czy jest mozliwosc zmiany nazwy konta ?

oczywisice Join date powinna zostać... juz dawno tak sie nie nazywam ze tak rzeknę.

2.

Mam tutaj stare konto kolegi, posiadam pass/e-mail/nazwe tylko nie wiem dlaczego nie moge na to konto wejsc

( moze jest banned albo cos ? ) moge podać jakiemuś adminowi zeby sprawdzić ewentualnie bardzo mi zalezy na wczesniejszym join date i tym ze tam jest troche postow

3. Czy osoby które piszą dosyć dziwnie np "ruwnierz" albo coś w tym stylu, czyt. błędy ortograficzne. Mogą otrzymywać stopniowo % ? Bardzo mnie to denerwuje...

1. raczej nie bo tez chcialem zmienic

2.napisz co ci wyskakuje gdy dajesz zaloguj

3.za bledy ort nie ma % ale za spam jest

Opublikowano

Jak podasz jakiemuś admowi dane do tego konta, to z nim pożegnaj. Nie dość że ban za multiacc to jeszcze za to że to jest konto kogoś innego.

Bb ;*

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@up

po ostatniej linijce stwierdzam iz masz >16 lat...

ale nvm

"Nie dość że ban za multiacc to jeszcze za to że to jest konto kogoś innego."

Multiacc oznacza iz załozyłem wiecej niz jedno konto. A ja tego nie zrobiłem Mistrzu.

Konto kogoś innego - za to jest ban ?

TO bardzo ciekawe bo np jak ktoś jest w szkole i ma informatyke wejdzie na mpc a np komputerow jest w szkole 30 ( serwer - ten sam ip ) to znaczy ze jak 2 razy ktos sie zaloguje z tego samego ip - na inne konta.

Dostanie bana ?

Ciekawe.

ps: dorośnij.

71170943.jpg
Opublikowano

a mozna wiedzieć kto tutaj jest adminem ?

Pamietam ze kiedyś był kokosz ale raczej nie prowadziłby takiej stronki nadal :D

71170943.jpg
Opublikowano
po ostatniej linijce stwierdzam iz masz >16 lat...

Chciałeś zakozaczyć, ale cuś Ci nie wyszło ;d

Opublikowano
Chciałeś zakozaczyć, ale cuś Ci nie wyszło ;d

Troszku ;d.

Ale reasumując : wg. mnie multiacc oznacza to, że ktoś POSIADA więcej niż dwa konta. Co z tego że ich nie założył. Ja założyłem na ten przykład 8 kont różnym kolegom. Powinienem dostać bana?

Nie, ale wyjątek może się zdarzyć. Masz swoje konto i używasz konta kogoś innego. Skąd wiadomo, że nie jest kradzione?

Co z tego że piszą z tego samego IP... ? Zakładając, że mam stale IP, tylko 1 komputer/ internet i brata który też użytkuje MPC. Mam za to dostać bana? Nie sądzę, ale to jest jedyna sprawa w której masz racje. Wyjątek potwierdza regułę, a ja twierdzę, że jesteś (tu było jakieś słowo, niestety nie znając jego treści nie masz prawa wiedzieć czy Cię obrażam).

@Btw.

Co do mojego opisu... Wiesz co oznacza sarkazm? I kto tu ma dorastać...

Hip-Hop nie umarł.