Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][20 slotów][24/7][No-WL][No-Premium][1.2.5][Bukkit] Role-Play / FreeBuild [Wbijać][Polecam]

rinni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: FreeBuild / Role-play

Adres IP: s30.mineserv.eu:31353

Status:

status.png?ip=46.151.22.80&port=25503

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

H@-MixPolska

Admin- Tezert

pluginy.png

JOBS

Factions

world edit

world guard

AutchMe (czy jakos tak ten do rejetsracji)

i wiele innych pod komendą /plugins

inne.png

Serwer posiada:

-Ogarnietych adminów

-sporo pluginów (ciągle rośnie)

-0 lagów

- jobs(prace)

-i wiele innych

Mozna kupic tanio vipa

Gram pod nickiem: Tezert

mca.png
Opublikowano

ahahahahahaah na serwie tabliczka chcesz dzialke muw adminowi hahahaah nauczcie sie pisac

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Serwer do dupy!Pograłbym,gdyby nie mod,który ciągle Cię deda w kopalni,a gdy napisem Adminowi,że każdego deda to dostałem od Moda Mute.Za co?Za nic!

Serwer do dupy nie wchodźcie bo szkoda czasu na taki serwer!

Opublikowano

Takiego gowna wiecej kijem nie dotkne, prosilem admina 20 min o dzialke a po wszystkim i tak jej nie dostalem. Admini wolą rozmawiac sobie z graczami niz zajac sie serwerem.

ABSOLUTNIE NIE POLECAM!

Opublikowano

A no i Admin ciągle spamuje na czacie,że kto zareklamuje serwer ten dostanie GM i Vip'a.Spamuje tak,że od razu wyśle z 15 wiadomości i na czacie nie można w ogóle pogadać bo "Admin" spamuje jak głupi.

Tak samo z działką-prosiłem Admina z jakieś 15 minut i jak przyszedł i mi ją dał to widocznie nie wpisał komendy //expand... bo mogłem budować tylko na jednym poziomie!

Do tego gra na tym serwie bez sensu,ponieważ pójdziesz do kopalni to tam full diaxów,żelaza,złota itp tak jak na niektórych serwerach są tartaki z drewnem to tutaj są tak diaxy.Bez sensu jest gra gdzie w 5 minut możesz mieć parę stacków diaxów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...