Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.. Czy istnieje mozliwość stworzenia keyloggera który bedzie działał zapisany na pendrive? Żeby działał jak zwykły keylogger, tylko zapisaywał logi na pendrive'a?

Opublikowano

niekoniecznie.. powiedzmy przyniesiesz kumplowi film, a w trakcie zgrywania dla zabicia czasu odpali jakas gierke mmo.. ale mniejsza z tym.. jesli by sie komus nudzilo moglby mi powiedziec jak to zrobic? :)

Opublikowano
Mam pytanie.. Czy istnieje mozliwość stworzenia keyloggera który bedzie działał zapisany na pendrive? Żeby działał jak zwykły keylogger, tylko zapisaywał logi na pendrive'a?

niekoniecznie.. powiedzmy przyniesiesz kumplowi film, a w trakcie zgrywania dla zabicia czasu odpali jakas gierke mmo.. ale mniejsza z tym.. jesli by sie komus nudzilo moglby mi powiedziec jak to zrobic? :)

nom zajebisty problem na forum o pisaniu botów

nie napisałeś konkretnie czy to ma być poradnik czy gotowiec

jako ze jestem uczynny pomocny i w ogóle przydatny człowiek postaram ci się pomóc i napisze poradnik:

lekcja nr 1:

wypierdalaj

Opublikowano

@szatch wejdź w google i wpisz pisanie keyloggera albo gotowce keylogger to wszystko Znajdziesz na forach hackerskich a TY @dziobie Swojejstarej nie wyzywaj inny bo inni będą wyzywali Ciebie

1365881062-U68160.png

• Dodaj nową pozycję...