Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zawody t1 a t2

Eradraaish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio 1 raz przeszedlem ucieczke druzynowa przed policja w t2, wszyscy uciekli i sie trochu rozczarowalem, poniewaz z mnoznikiem kasy dostalem okolo 10tys kasy a w t1 nie dosc ze ucieczka jest krótsza i latwiejsza dostalem tyle samo, to jaki jest sens robic ucieczki w t2 ??

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Według mnie wszystkie ucieczki drużynowe w Worldzie oprócz ALL IN w T1 są nieopłacalne, trwają dłużej, a repa i kasy wcale się więcej nie dostaje, z ucieczek drużynowych jeżdzę tylko ALL IN, jak się dobrze gra, to bez mnożników można tam wbić nawet 100k kasy w godzinę, tak więc według mnie nie ma sensu grać innych ucieczek drużynowych, traktuję je bardziej w ramach ciekawostki.

Opublikowano

Tak, flinn wyjaśnił ładnie. Za każdą ucieczkę dostaje się niemalże tyle samo. Więc opłaca się jeździć ALL IN'y z bugiem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

z bugiem ?? hmm jechalem tam tylko raz, jaki jest tam bug ?

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Tak,dokładnie koledzy wyżej powiedzieli.Każda ucieczka drużynowa liczona jest tak samo,więc nie opłaca się jeździć tych z T2 czy T3 tylko z T1 - All in.Co do buga:

Jedziesz All in we 4(musi być 4),gdy dojedziesz do mety 1/2/3 to wciskasz dalej w momencie zliczania kasy i repa.Potem przed wyborem karty czekasz na resztę gości,muszą dojechać w wyznaczonym czasie.Ty nie możesz być 4 bo bug się nie uda.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Gość Darek4
Opublikowano

Mi zawsze mówino tak ,że Wiadomo T1 jest opłacalne bo Krótki i dostajesz dużo expa and Money...

Ale mi zawsze mówino ,że jak zarówno z T1,T2,T3 dostaje się tyle samo expa i kasy czy to prawda.?

Tak się pytam bo pewnie jak każdy od 1lv do 50lv bił pewnie All-in xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...