Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co robić aby nie banowali za fb?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim!

Mam do was takie pytanie: Co należy robić, aby nie banowali za fishbota? Proszę podajcie mi miejsce łowienia, link do fishbota (dobrego i niewykrywalnego) i napiszcie mi swoje opinie co robić, aby nie banowali, bo moja przygoda zawsze kończyła się blokowaniem konta i nie mam pojęcia czy to wina logów (raczej wątpie) czy raczej GMa co jest bardziej prawdopodobne bo łowiłem na moście w m1;). Proszę o porady ^^

Lubię placki. :D

Opublikowano

Szukaj takich miejsc, które są marnie oblegane przez graczy. Gdzieś gdzie nie ma nikogo ;) I odpowiadaj zawsze jak ktoś do Ciebie napisze.

Opublikowano

Byc caly czas online i sprawdzac czy nik nie napisze na pw, jak ktos napisze na pw (np. GM) to musisz mu koniecznie odpisac. Inaczej ban.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

A nie ma jakiegoś fb żeby wbić w końcówkę mapy i łowić np na górach, tak aby GM nie pisał? Bo ja właśnie nie mam czasu być 24/7 przy komputerku;(

Lubię placki. :D

Opublikowano

Gm jak będzie chciał to i tak Cie odszuka nieważne czy będziesz na krańcu mapy czy przy rybaku w m1, lecz jak dopadnie cie w miejscu w którym normalnie wejść nie można to ban odrazu bez sprawdzania czy jesteś online, w FB by Erpel masz funkcje taka ze jak GM sie pojawi to albo wydaje dzwiek z kompa albo wyłącza metina, tylko zdąża sie ze GM pojawia sie jakoś tak ze bot go nie wykrywa.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nie ma sposobu na GM-ów ;) uwierz mi wszędzie Cie znajdą . Jeżeli chcesz łowić na FB koniecznie musisz sprawdzać czy gm napisał ;P A jeżeli nie to możesz się pożegnać ze swoimi kontami :x

Opublikowano

Lub możesz łowić np nie w m1 tylko oaza na pustyni :D bądź w m2 lub na mostach w świątyni hwang.

Ale wykrywacz GM też nie zaszkodzi jak wcześniej pisałem.

Opublikowano

Ja bym ci polecał w dzień łowić w m1 i ustawić na modzie spam bota i np. co 180sek. ( 3min ) pisać . '' elo '' lub coś w tym stylu .

A w nocy ja nie łowie na bocie bo już 3 bany załapałem ;P

sasawf.png

Opublikowano

Nie uzywac fb. Mi kiedys zbanowali 3 konta na fb a wszystko mialem zrobione pod fb itp. itd.

Mozesz jedynie lowic tam gdzie jest duzo ppl i odpisyac, nie byc za duzo afk. Moze to cos da.

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...