Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak powiększyć rozdzielczość ekranu na darkorbit?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem bo mam mały ekran gry. Praktycznie widzę tylko swój statek :/. Czy da się jakoś to powiększyć?

Nagrodzę lajkiem :P

Opublikowano

zmień rozdzielczości w komputerze a puziniej w grze i powinno być ok.

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

W ustawieniach w grze zmień rozdzielczość, kliknij zastosuj, i jak najszybciej kliknij na czarne tło z boku i f5. Nie możesz wybrać rozdzielczości wyższej niż twój monitor

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Przytrzymaj na numerycznej klawie + i - ;) Zobaczysz różnice :P

Opublikowano

1. Zmień roździelczość

2. Kliknij prawym przyciskiem myszy na czarnym tle

3. Kliknij odśwież

4. Gratulacje, zmieniłeś roździelczość, zią.

Opublikowano

A takie pytanko bo mam na monitorze rozdzielczosc 1920x1080 i maksymalna rozdzielczosc darkorbit i tak wydaje sie mala , jest jeszcze duzo czarnego miejsca , czy istnieje mozliwosc zrobienia jeszcze wiekszej rozdzieloczosci niz maksymalna darkorbit ?

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Nie da się wiekszej, te czarne paski zboku lub na górze chyba zawsze będą :) Ale nie wiem, ja się na tym nie znam

OQZWz.png
Opublikowano

napisz jaką masz rozdzielczość monitora

w ustawieniach gry zmieniasz rozdzielczość( musi być mniejsza niż rozdzielczość monitora - na laptopie jest to 1024 x 576 albo coś koło tego tam jest) , wyloguj z mapy, kliknij home zaloguj ponownie i powinno być

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Więc: Wybieramy jaką chcemy rozdzielczość, zaznaczamy ok.

Gdy wyświetli nam się komunikat to przy mniej więcej siedmiu sekundach daj prawym przyciskiem myszy na czarne tło i odśwież

UWAGA! Rozdzielczość nie zawsze się zmieni,

Gdy nie zmieni Ci się rozdzielczość skocz na inną mapę i na innej mapie spróbuj.

Pozdrawiam. ; - )

Tekst nie jest moj skopiowalem go z strony bipointa nie musze otrzymac like ale postaralem sie ten temat znalezc : )

smiech.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...