Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram Irelią i super mi się gra ale . Kurde mam zabitych minionow 10 na 20 min .... WTF i wgl SLABY DMG !! wtf

Zanim zabije miniona to chyba 5 ataków ! WTF

Help me plz

Build

3111.png3091.pngwarmogs-armor.png3078.png Taki mam i to okolo po 40 min gry bo kasy nie mam z minionow ! WTF !

W grach mam najmniej kasy : bo jak ide juz top z kims to ja nie moge podejsc do miniona bo 2 przeciwnikow tam jest i mnie zjada , to jak mam zabic minionow xD

Opublikowano

Gram Irelią i super mi się gra ale . Kurde mam zabitych minionow 10 na 20 min .... WTF i wgl SLABY DMG !! wtf

Zanim zabije miniona to chyba 5 ataków ! WTF

Help me plz

Build

3111.png3091.pngwarmogs-armor.png3078.png Taki mam i to okolo po 40 min gry bo kasy nie mam z minionow ! WTF !

W grach mam najmniej kasy : bo jak ide juz top z kims to ja nie moge podejsc do miniona bo 2 przeciwnikow tam jest i mnie zjada , to jak mam zabic minionow xD

po 1 miniony sie last hituje a nie autoattackuje

po 2 trinity force skladaj przed warmogiem

po 3 nie graj irelia i innymi typowymi na solo topa championami (przynajmniej ja bym nie gral) gdzie w grze nie ma junglerow jeszcze bo to jest jak dla mnie bez sensu

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Gość Menesterowy
Opublikowano

O to chodzi, iż minionki się tylko dobija, tzn. atakujesz miniona dopiero wtedy gdy wiesz, że zabijesz go 1 ciosem.

Jeżeli w grze nie ma junglera, to nie graj Irelią, o to chodziło przedmówcy.

Opublikowano

Dobra , zapytam jeszcze Jak zdobyc RP czy sa jakies darmowe jeszcze sposoby > bo cait musze kupic ;)

Gość Menesterowy
Opublikowano

Darmowe sposoby na RP?

Tylko robienie ref'ów, czyli wysyłanie linku z zaproszeniem do gry do znajomych, który wbijają 10 poziom (Albo robisz to samodzielnie).

Opublikowano

Darmowe sposoby na RP?

Tylko robienie ref'ów, czyli wysyłanie linku z zaproszeniem do gry do znajomych, który wbijają 10 poziom (Albo robisz to samodzielnie).

Robienie refow samodzielnie jest juz zabronione i groza banami itp

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano
Dobra , zapytam jeszcze Jak zdobyc RP czy sa jakies darmowe jeszcze sposoby > bo cait musze kupic ;)

Jako tako nie istnieją żadne sposoby na darmowe RP. Jest to prawie główna waluta w sklepie, więc.. jaki sens miałaby gra gdyby wszystko można było zdobyć bez odrobiny wysiłku?

Darmowe sposoby na RP? Tylko robienie ref'ów, czyli wysyłanie linku z zaproszeniem do gry do znajomych, który wbijają 10 poziom (Albo robisz to samodzielnie).

Jeżeli robisz to samodzielnie i maniaczysz tym, to lepiej nie przekraczać 60-80 refów nabitych przez to samo IP, bo mogą Cię sprawdzić i banned.

@Edit1: UP szybszy :/

Opublikowano

irelią możesz perfekcyjnie last hitować z Q.

Idz sobie na boty i poćwicz last hitowanie tak aby nie tracić ani jednego miniona ani też nie pushować wieży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...