Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Team Killing

ThePiotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zobaczyłem filmik na YouTube i uważam, że to bardzo dobry pomysł na szybkie zdobywanie punktów. Problem tkwi w tym, iż boje się, że zostanę przyłapany tak jak ci na filmiku. Chciałbym byście mi doradzili jak nie zostać przyłapanym, może są jakieś serwery, na których jest to dozwolone lub ile punktów nabić maksymalnie by nikt się nie zorientował.

Możecie jeszcze podać listę serwerów Asian/USA lub innych, na których można dostać, co najwyżej Kick a nie Bana i nie ma na nich PBBans i GGCStreams?

Opublikowano

Robie tak całyy czas ;) a dobre serwery na takie cos to: multiplay (jakos tak) wybierz byle jaki serwer multiplay bo jest ich chyba 10,wpisz jak bedziesz wyszukiwał wiesz chyba.. podczas team killing mialem staty 1/2 a pkt. doświadczenia 10485 jeszcze pamietam. Najwyżej możesz dostać kick ale żadko sie zdarza.

A oto sposób zebys nie dostał kick: na samym poczatku daj sie dednac chociaz 1 raz nastepnie rob team killing dotad az punkty wiesz tych FLAG beda kolo 900 a jest ich 1000 jak bedzie 900,ZAKONCZ team killing następnie graj normalnie. :D

LICZE NA LIKE :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Mam rozumieć, że umawiacie się w kilka osób i stats-paddujecie przy czuwającym administratorze ? Tematem, który dzisiaj stworzyłeś uświadamiasz mi, że wchodzisz na publica i stats-paddujesz. Jeżeli nie masz zaufanego serwera, to lepiej się za to nie zabieraj.

Opublikowano

Ale multiplay w zasadach niema ze niemożna teamkilling używać wiec wiesz ;)

Ps.fajny avatar

Multiplay nie musi mieć tego napisanego, twórcy gry jasno określają swoje zdanie. Przy instalacji akceptowałeś regulamin, w którym jest to zawarte.

Tutaj masz wypowiedź moderatora P4F:

2latyxi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...