Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.1][MODY][IC2+BC+RP]Prywatny serwer by Golima[WL-PŁATNY][24/7]

Golima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim !

Mam dla Was niecodzienną propozycję.

Otóż postawiłem sobie serwer 1.1 na bukkit z modami.

Aktualne gram sobie na nim z siostrą.

Na czym dokładnie polega zabawa ? prawie FULL SURVIVAL

Pluginy jakie znajdziesz na serwerze to WE,WG,PEX,Essenitials i mcMMO, które tak naprawdę są w razie czego, a reszta jest czystym survivalem.

Jedyne co używamy to /sethome /home /tpa

Serwer ma włączone PvP, lecz tak naprawdę nie jest to kolejny serwer Factions zabijamy się i jazda...

Ten serwer jest przeznaczony dla osób, którym nudzi się samotna gra w Minecraft.

Ogólnie jest WL i serwer jest płatny, ale o tym za chwilę.

Na serwerze nie chce dzieci, które bd kradły niszczyły wszystko wokół. Nie ma tu cuboidów, czy zabezpieczonych skrzynek.

Tutaj chodzi o wspólną zabawę, wybudowanie jakiegoś miasta z elektrownią atomową i mieszkaniami, zrobić takie wspólne miasteczko, aczykolwiek nie narzucam co i jak.

WAŻNE, aby po prostu nie działać na szkodę innym

:)

Dlaczego serwer jest płatny, to żart, chyba śmieszny jesteś ?

Tak zaraz posypie się stos komentarzy, e chce zarobić chce to, chce sramto... NIE.

Utrzymanie mojego VPS wynosi 67zł. Jest on opłacony do 16/05, a bd przedłożony o kolejny miesiąc, gdyż mam na niego pieniądze.

Więc dlaczego mamy płacić ? Witajcie w Polsce. Nie ma nic za darmo. Ja za ten serwer musiałem łożyć ze swojej kieszeni całość, a Wy zaledwie parę zł dacie i robicie problem.

No wybaczcie, ale nie będę sponsorem

:) i starajcie się to zrozumieć.

Teraz jakie mody są na moim serwerze ?

Mechanizacja i wprowadzenie zaawansowanej elektryczności do świata MC

Industrials-Craft 2

BuildCraft

RedPower

Topory, Strzelby, Włócznie, Halabardy, Młoty, Karabiny Maszynowe, Wyrzutnie rakiet itd.

Balkons WeaponMod

Flan's Guns

Zaawansowany Mod wprowadzające systemy kolei (nawet takie które drążą tunele :] )

RailCraft

NPC, Rycerze, Magowie, Łucznicy, którzy bd chronić nasz zamek przed intruzami, nawet graczami

CastleDefenders2

Samoloty, Pojazdy, Czołgi

Flan's Plane,Vechicle

Naciskasz 'G' i wyskakuje okienko ze wszystkimi przedmiotami oraz recepty na ich stworzenie

CraftGuide

QuickGuide

Dłuższe pistony

MorePistons

Półki na których możesz stawiać itemy

Shelves

Serwer jest online już 3 dzień, czyli nie ma żadnych crash.

Teraz jest 8slot, lecz mogę go podciągnąć conajmniej do 30slot.

Co do pluginów, jeżeli większością podejmiemy decyzję, że chcemy jakiś plugin to nie ma problemu

I najważniejsze!

Nikogo nie zmuszam do grania, a przede wszystkim płacenia.

To jest tylko dla chętnych zainteresowanych, bo szczerze cena na miesiąc nie jest duża

Cena:

6.15 SMS

5 Zł Przelew

Tak przy okazji to raczej nie wierzę, że ktoś kto zapłacił specjalnie bd niszczył i psuł innym grę

W razie czego jest Backup, a delikwenta zbanujemy.

No cóż chętnych zapraszam

Dodatkowe informacje na temat płatności oraz IP

GG:8218595

IP

91.205.75.213

Opublikowano

Pozdro nikt ci nie wejdzie na ten serwer jak wl ma kosztować 12zł ...

Jeżeli nie przeczytałeś tematu od dechy do dechy to trudno.

A mi nie zależy, żeby ktoś o koniecznie, bo och jezu.

Chcesz to chcesz, nie to nie.

Pozdrawiam i proszę przeczytać od dechy do dechy następnym razem, a nie robić śmietnisko :)

@edit

Jeżeli bym zrobił WL za 1zł to wchodzili by dzieci, a ja tego nie chcesz :)

Opublikowano

Tez tak uwazam. Kto by chcial 12zl placic... Najlepiej odejsc i poszukac innego serva. A nawet gdyby, to dzieci zawsze beda :/

Opublikowano

Kurde, nie ma factions ?, jest wl ?, każdy może okraść jakiś dom lub zabić kogoś ?, jak to survival to chyba nie banujesz za zabijanie ..., nikt razem nie zrobi ci miasta i zapewne każdy będzie rozwalał i kradł, nie wejde ;[

Opublikowano

Pozdro nie wbiję :).

A dlaczego? Dlatego, że serwery z płatnym WL nie mają przyszłości, gracze pomyślą sobie po co grać na serwerze który jest płatny a za 4 miesiące padnie i tylko stracimy kase?

Lepiej wyłącz WL i dopracuj go...

Dodaj Factions, zrób cuboidy i zacznij budować jakieś miasto czy coś w tym rodzaju i dopiero zrób nową prezentację, najlepiej wstaw ss'y tego co zbudowałeś z siostrą :D

To moje zdanie.

Pozdrawiam...

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

Pozdro nie wbiję :).

A dlaczego? Dlatego, że serwery z płatnym WL nie mają przyszłości, gracze pomyślą sobie po co grać na serwerze który jest płatny a za 4 miesiące padnie i tylko stracimy kase?

Lepiej wyłącz WL i dopracuj go...

Dodaj Factions, zrób cuboidy i zacznij budować jakieś miasto czy coś w tym rodzaju i dopiero zrób nową prezentację, najlepiej wstaw ss'y tego co zbudowałeś z siostrą :D

To moje zdanie.

Pozdrawiam...

Hehehe... Powiem tak, jak bym chciał zrobić serwer z Factions i innymi ciągle powtarzającymi się znanymi duperelami to bym zrobił.

Ten serwer nie ma mieć przyszłości, jak Wy to nazywacie, a ja go na pewno będę opłacał bo hostuje na nim innym serwery do MC, więc mam z czego go utrzymać.

Ten serwer nie ma być kolejnym "wielkim" serwerem. On ma być dla ludzi, którzy nie lubią masówek. Miło sobie pogadać na VT i takie sprawy.

W ogóle nie rozumiecie koncepcji tego serwera. I przestańcie pisać, że nie zagracie, gdyż mnie to nie obchodzi. Nikogo nie zmuszam :)

Pozdrawiam

Opublikowano

ManTa dał ci dobry pomysł ...

I ja popieram jego zdanie : D

25-Done Hello :)

50-X

75-X

100-X

125-X

150-X

175-X

200-X

225-X

250-X

275-X

300-X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...