Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hosting Minecraft?

majko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić serwer do MC. I szukam hostingu na którym można zamówić 3-4 sloty ewentualnie może być 5. Z góry dziekuje za pomoc:)

1327915121-U74000.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na początku czerwca usłyszałem o http://www.hosting.pixelteam.net zrobili promocję na Dzień Dziecka -50% ;)

• Po złożeniu zamówienia możesz je opłacić przez przelew internetowy, PayPal, pocztą lub po prostu wysyłając SMS.
  • Łącze 100mbit'owe oraz wydajny procesor i pamięć RAM.
  • Serwer FTP oraz możliwość logowania się kont no-premium.
  • Serwer działa na standardowym silniku Minecraft, lecz w każdej chwili Klient może zainstalować Bukkit'a i wgrać pluginy.
  • Przez panel administracyjny można wgrać także Mineshaftera oraz Tekkita.
  • Klient sam decyduje o ilości graczy, ale należy mieć na uwadze, że na płynność gry wpływa czynników tj. pluginy, rozmiar mapy, użycie redstone/piston.

Polecam :)

Opublikowano

Na początku czerwca usłyszałem o http://www.hosting.pixelteam.net zrobili promocję na Dzień Dziecka -50% ;)

• Po złożeniu zamówienia możesz je opłacić przez przelew internetowy, PayPal, pocztą lub po prostu wysyłając SMS.
  • Łącze 100mbit'owe oraz wydajny procesor i pamięć RAM.
  • Serwer FTP oraz możliwość logowania się kont no-premium.
  • Serwer działa na standardowym silniku Minecraft, lecz w każdej chwili Klient może zainstalować Bukkit'a i wgrać pluginy.
  • Przez panel administracyjny można wgrać także Mineshaftera oraz Tekkita.
  • Klient sam decyduje o ilości graczy, ale należy mieć na uwadze, że na płynność gry wpływa czynników tj. pluginy, rozmiar mapy, użycie redstone/piston.

Polecam :)

Daty ...

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...