Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka Psotaci Te Same Koordy...

szuku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w topicu.

Jak zrobić, żebym mógł stanąć na tej samej kratce co 2 postać? (chodzi o to, że potwory będą biły go nie mnie)

Opublikowano

no wlasnie obie odpowiedzi sa dobre :), chociaz nie wiem czy ten bug wciaz dziala, bo to bylo z reguly tak, ze kazdy update klienta na zmiane mial ten bug/nie mial go

que?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oprocz wczesniej wymienionych sposobow ktore ja rowniez znam, jest jeszcze 1 troche prymitywny..(moze sa jeszcze inne, w kazdym razie ja nie kojarze)

Jezeli masz buty +5, chara; MG lub DL (chodzi o mozliwosc biegania) to mozesz wejsc w innego chara wg nast. sposobu;

Odchodzisz od postaci w ktora chcesz wejsc najlepiej na lewo/prawo lub do gory na odleglosc taka, az dana postac zniknie Ci z oczu, po czym biegniesz spowrotem w miejsce, w ktorym stala postac.

Jak bedziesz juz dobiegal do postaci - ona sie pojawi, ale Ty za sprawa "lag'a" wejdziesz w nia.

Prosty, szybki, ale czasem denerwujacy sposob.. najlepiej sie sprawdza ten z follow, i jezeli masz unicorna lub wingi to z wpisywaniem /warp icarus, /move icarus, lub jeszcze innych komend..

Reszta to pic na wode - fotomontaz :)

Pozdrawiam