Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turisas serwer dla dzieci

mt2Judge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

phi na serwerze Turisas graja same dzieci co ksuja wyzywają i jada po starych jeżeli lubisz taka grę to polecam Turisas ja na pewno tam nie będę grał

Reflink ;)

Opublikowano
po co zakładasz nowy temat ? jeżeli jest jakaś prezka to pisz w niej ale nie zakłądaj nowych tematów bezsensownych -.-

Zamknięty?

Reflink ;)

Opublikowano

phi na serwerze Turisas graja same dzieci co ksuja wyzywają i jada po starych jeżeli lubisz taka grę to polecam Turisas ja na pewno tam nie będę grał

To im zajeb

Opublikowano

Własnie udowodniłeś jakie z ciebie neo ^^ na każdym serwie są takie osoby więc po co ludzi zniechęcać do gry? poza tym ten temat to szkoda gadać

Opublikowano

To spier...idź żalić się komuś innemu...

Ciekawe jeszcze jakie tematy założą ci wielcy "dorośli" ....

Ja pierdole :(

Opublikowano
Własnie udowodniłeś jakie z ciebie neo ^^ na każdym serwie są takie osoby więc po co ludzi zniechęcać do gry? poza tym ten temat to szkoda gadać

phi

zniechęcać do gry?
? jak ludzie chcą grac na takim serwie to niech graja? cały metin2 to są same dzieci, nie da się grac ale co na serwie Turisas to boże tam minimum 70% graczy to dzieci

Reflink ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...