Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Biały Ekran

arron262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z CA gdy wchodzę w ikonkę w tam gdzie daje się game start i pokazuje się obrazek eventu mam biało gdy włanczam grę i się loguje gra przestaje działać. Prubowałem ściągać gre jeszcze raz ale to nic niedawało , tylko że podczekaniu na włonczonym komputerze około 2 godzin gra działą normalnie a następnego dnia to samo

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki, zrób update hack shield'a. Jak ci się wyłącza CA to robi ci się plik debug w folderze?

C:\Nexon\Combat Arms EU

Opublikowano

Usuń ciasteczka w exploerze/ustaw Exploera jako główną przeglądarke takie problemy zazwyczaj są związane z exploerem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To upewnij się czy to tego jest debug. Usuń te wszystkie pliki "debug" ponownie włącz CA, zrobi ci się kolejny plik i podaj treść.

Opublikowano

Wiec jak wlaczam CA to mi sie nie pokazuje ponownie ten plik Debug. I mam tez taki problem ze jak chce wlaczyc internet explorer to pisze ze jest [bez dodatkow] i nie wiem jak wlaczyc te dodatki.

Na poczatku postu zapomnialem wspomniec o tym ze nie moge rowniez na zadnej przegladarce wejsc na strone Combat Arms EU. :/

Opublikowano

jaka masz karte graficzna ?

Raczej karta graficzna nie jest tego przyczyną...

Tutaj znalazłem coś o screenie na ich forum

I have a white screen in clan management screen

If you have Internet Explorer 9 installed then this issue is caused by its GPU rendering feature. In order to see clan management screen you need to instruct Internet Explorer 9 to use software rendering instead. This option can be set in Control Panel -> Internet Options, then under tab Advanced check box next to "Use software rendering instead of GPU rendering". Seescreenshot.

Może spróbuj dla objaśnienia wejdź w panel sterowania --> opcje internetowe --> zaawansowane --> i w tej liście poszukaj coś o GPU, także poniżej tej listy masz opcje to resetu Internet Explorera, spróbuj i daj znać.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...