Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ezreal vs. Nocturne vs. Talon vs. Vladmir

TheReVeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na DMG, we wczesnej fazie gry (1-15) nie polecam Vladimira, chyba że masz runy pod AP (ability power) najlepiej full page.

Vladek - Postac na solo top'a lub mid'a. Opiera się na skillach które go leczą (najlepiej złożyc Will'a, daje on Spell Vamp'a). AoE ulti które nie wyżądza duzych DMG. Jeśli zależy Ci na DMG to nie kupuj Vlada.

Nocturne - Jungler i tylko jungler więc jeśli nie chcesz junglowac to go nawet nie kupuj.

Talon - Counter pick na np. Branda ma Silence wiec brand nie ma nic do gadania, posiada 3 skille które atakuja i 1 buffa dodajacego atak (nie jestem pewny). Nie wiem czy nadaje się na solo top'a lecz jeżeli nie grasz Ranked'ów to możesz isc nim wszędzie, zaś na rankedach nadaje się chyba tylko na mida.

Ezreal - Postac "inna" jest to taka Hybryda troche AP troche AD, możesz go robic także pod AD i grac jako carry na Bot'cie z supportem. Mysle że pod AD jest lepszy niz pod AP ale możesz złożyc Infinity, Phantom, Blood a po Infinity trójkącik (Trinity Force)

No to chyba tyle, jak coś to pisz.

Pozdrawiam,

MrScene

sygnaqz.jpg

44768.png

Opublikowano

Ja Ci polecam składać na Varusa , który niedługo wyjdzie , ale z tych co napisałeś to jak ogarniesz Talona , będzie on b. silną postacią .

Noctrune i Ezreala nie bierz bo nie są zbyt silne , a Vladimir'a jest b. łatwo ogarnąć .

Opublikowano

Nocturne

+ Świetne Ganki i Jungle

+Spore obrażenia

+Jedno z lepszych ulti do gankowania

- Powinno sie nim junglować a nie każdmeu to pasuje

-Musi być dość blisko wroga.

Opisuje tylko Nocturne bo dla mnie to najlepszy wybór z tych 4 postaci

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ez bez dużej farmy w late nic nie zrobi, podobnie vlad. Talon na normale jest dobry bo jeździsz wszystkich noobków, ale na rankedach nie masz gdzie tym pójść. Na topie cie zjedzą, jungler z ciebie żaden, jako ad carry będziesz dostawał, jedynie coś na midzie możesz wykminić.

Z tego wszystkiego polecam ci Nocturna jako junglera, bo ma całkiem niezłe ganki, a dobrze zbudowany w late może zrobić sporo dmg i pozostać przy życiu.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...