Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do TeamFightów

GoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 1350

Zależy mi na: Postaci do TF , HP , DMG , SKILLE

Preferuję: Nie znam sie wgl.

1350 : Nasus ? Tryndamer ? Warwick ? Tristana ? Alistar ? Sion ? Taric ?

Myslalem nad : Sion , Taric , Tristana

Opublikowano

Warwick dobry jungler i łatwy do ogarniećia .

Alistar we wszystkim jest średni , ale raczej Ci go nie polecam

Taric bardziej pod tanka i nie jest za dobry .

Trustana już lepsza niż Alistar i Taric , ale musisz ją ogarnąć

Z tego co wiem to jeszcze za 1350 jest Garen , którego łatwo i szybko ogarniesz oraz on ma potężne ulti .

Opublikowano

Sion AD jak najbardziej ok,W-tarcza,Q-stun,E- dodatkowy atak(tracisz troche hp z kazdym hitem,gdy wlaczony) + stackujesz hp,last hitujac miniony i Ulti dajace atak speed,dużo lifesteala,a w dodatku leczy twój team gdy są blisko Ciebie ;)

@UP tak,Fiddle zajebisty do TF,wleci w środek z ulti,padnie na 3 strzały i tyle zrobi

9j7miy.png
Opublikowano

Kleas Taric nie jest za dobry?I robi się go pod tanka :O?Nie wypowiadaj się jak gówno się znasz.

@top Taric to bardzo dobry support ,lecz zapewne ty chcesz jakiegoś championa z dobrym uti do tf.Polecam ammumu robisz go pod tanka trochę ap i z tym op aoe stunem niszczysz wszystkie team fighty.

Opublikowano

Fiddle stick

pisze sie razem

Polecam CI annie :

+ tarcza

+ obszarowy stun (wielki plus do team fightów)

+ mis co zadaje duże dmg

Opublikowano

Bierz warwick bo tristana jest za darmo

ps. siona chyba nie warto (w dodatku tą tarcze trzeba ogarnąć bo aż przykro patrzeć jak ktos nie wie co z nią zrobic ^^ jest dobra do ucieczki, oczywiście obrony, lasthitowania i co najlepsze to do dobijania przeciwnikow) ja kupilem i na początku fajnie sie gralo ale są lepsze postacie do gry

@DOWN dostajesz tristanę i skórkę .. nie musisz jej kupowac (przynajmniej ja nie musiałem)

Hejo

Opublikowano

@up razem ze skorka dostajesz championa

Nasus - nie dla ciebie

Tryndamer - dobry na normale 1-29lv

Warwick - dobra jungla dobry top

Tristana jeden z lepszych ad carry

Alistar - jeden z najlepszych junglerow

Sion - ap sion na midzie sprawdza sie na low elo (pushujesz lane i gankujesz bot/top)

Taric - to jest support i tylko support wiec raczej nim nie bedziesz chcial grac

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Cały champ Tristana jest za darmo, klikając na fejsbuku dostajesz skórkę na niego jak i samego champa.

Co do Team Fightów z tańszych postaci mocny jest właśnie Fiddlestick, Nunu, Sion AD jak i AP, Annie, Garen, Amumu, Cho Gath, Malphite, Jax. Jeśli chcesz mogę ci przybliżyć ich skille i jak one działają.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...