Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który samochód lepszy T2

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorę pod uwagę, BMW Z4 M coupe, Mithsubishi lancer, mazda rx-7, subaru impreza.

wszystkie one są za dolary.

proszę o napisanie krótkiego opisu, który gdzie się najlepiej nadaje i ich wady, zalety.

jeśli można to też waszą opinię tych aut od najlepszego do najgorszego w formie.

1.

2.

3.

4.

Opublikowano

Mówiłem, pisz temat na mpc ^^

Ja zastanawiałbym się nad rx7, no i troche nad tym subaru.

Rx7. Auto jedno z lepszych za igc. Dobre osiągi, sterowanie też. A wersja battle machine to już coś.

Subaru może i szybsze, ale słabsze sterowanie.

Z tych 4 aut wybrałbym rx7

@ed

1.Lancer

2.Z4

3.Impreza

4.Rx-7

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mialem kiedys lancera, szybko sprzedalem :D starsznie sie nim jezdzilo. Na twoim miejscu wzialbym Z4 bo milo sie go prowadzi albo zbieraj 300k i 25 lvl na rx7 battle machine

Opublikowano

Z tych co podałeś to łatwo wybrać.Zależy też jaki masz lvl bo jeżeli koło 20 to nie opłaca się kupować nic z tym aut.Wypowiadając się na temat Subaru to po prostu słabe auto i tyle,fakt może osiągi lepsze ale sterowności kijowa.Tal samo jest z Lancerem,kiedyś to auto było jednym z najlepszych z T2 a teraz nikt nim nie jeździ.

Ale jeżeli wybierając z tych co podałeś to zdecydowanie Mazda RX7 która jest najlepsza na przedział lvl 10-20.Wprowadzając to do tej formy:

1.Mazda RX7

2.BMW Z4

3.Subaru

4.Lancer

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

A opłaca się kupywać Nissana Skyline'a?

Niee, jest słaby.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano
zastanów się bo dla mnie lancer jest najleprzy jerzdzę nim już rok i nie nażekam.

Wiesz,jeździć a wygrywać to dwie różne sprawy,bo kupujesz auto przeważnie do wszystkiego - wyścigi czy pościgi a Evo nie nadaje się na wyścigi bo jest po prostu słabe.Gram od początku powstania World'a - nawet w Bete więc się orientuje w tych samochodach.

Opublikowano

aż tak zwalone jest skręcanie tym subaru? bo ja mam 14 lvl, i jakbym na 15 lvlu kupił te subaru royal purple, to zaś na 22 bym sobie uzbierał na te mazde rx7 battle machine, żeby nie mieć dwóch mazd.

Opublikowano

Zwalone może nie ale jest bardzo słabe i ciężko nim jeździć.Jeżeli nie chcesz mieć 2 Mazd to kup teraz BMW Z4 a potem Mazde RX7 BatlleManchine.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...