Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champ do jungli

jajeczko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak wzoru ;/, ale myślę, że masz te 6,3k IP. Polecam ci Volibear'a, super passyw, niezłe ganki przerzut + slow, tanki. Teraz jest za free Hecarim, świetnie mi się nim jungl'uje więc polecam ci go, dobry do TF'ów. A i jeszcze Shyvana też jest spoko, nie wiem czemu ale każdy boi się jej w jungli :), a Lee nie bierz, ponieważ jeśli nie trafisz falą nici z ganku i łatwo trafić na minusowe staty, jedynie Solo Top gdzie jest pogromcą.

wobqx.jpg
Opublikowano

Shaco to najlepszy jungler według mnie.

+ gangi od 2lvl

+ pacynki co przestrasza i zadają spore dmg

+ spowolnienie

+ klon (lepiej go używać jak się nie ma bufa, a ni nic na pasku)

- trudny

- papierowy

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dobrze ja zacznę. Shaco - banowany w każdej grze rankedowej ale fakt jest dobry, lecz nie najlepszy. W late gracie 4vs5 bo ty nic nie możesz zrobić :). Lee sin'em jest nafeedowany na każdym rankedzie oczywiście ci go polecam. Shyvana? Rzadko nią gram, ale jak widziałem to bardzo dobrze się sprawdza. Nocturne bardzo łatwy i silny jungler, lecz ma słabe early bardzo papierowaty. Co do Udyra, kupiłem go, szło mi w jungli ale tylko na tygrysie, na feniksie cięzko mi się jungluje :)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...