Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][S+RP][JOBS/QUEST/FACTIONS][24/7] MCTitan - ZAGRAJ, NIE POŻAŁUJESZ!

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

scaledphpserver841filen.png

Adres IP: 94.23.45.37:25066

Typ: Survival + RolePlay

Status: NonPremium / PREMIUM

Czas online: 24/7

Sloty: 20

Główne pluginy: JOBS / UQUEST / FACTIONS / ESSENTIALS / FALSEBOOK / CHESTSHOP / CITIZENS

Opis serwera: Jako założyciel serwera chciałem, aby ten świat wyglądał na typowe średniowiecze. Średniowiecze, w którym były zamki, rycerze, wojny i gildie. Stworzyłem serwer, na którym można zarabiać za pomocą Jobs (/jobs) / Questów (/q) lub zbierać przedmioty i sprzedawać je (typu DIAMOND / RED STONE itp.), można dołączyć lub założyć swoją frakcję (/f help - dla początkujących). Aby uzyskać teren frakcji, należy zapłacić adminowi 100k za teren 50x50 (UWAGA! VIP MA 50% taniej!) Resztę opisu znajdziecie gdzieś niżej ;)

MCTitan Team:

Head Admin - Asantas

Admin - CitruSekPL

Moderator - SayDay

Moderator - Poszukiwany (Napisz GG 10897532)

Moderator - Poszukiwany (Napisz GG 10897532)

System frakcji:

Na początek - co daje frakcja?

We frakcji można rekrutować ludzi, można założyć swój zamek, można podpisywać sojusze / wojny, można przejmować czyjeś tereny i rabować je - to co kiedyś w średniowieczu!

Jak założyć frakcje?

Aby założyć frakcję należy wpisać /f create [NAZWA] (np. /f create MCT) , a potem /f desc [tekst opisujacy gildie](np. /f desc Teren MCTitan!)

Jak dołączyć do czyjejś frakcji?

Kiedy wejdziecie do gry, zauważycie przed nickami jakieś literki. Ja np. mam **MCT. Aby dołączyć do mojej frakcji, trzeba najpierw zapytać się przywódcy czy wyśle nam zaproszenie. Jeśli przywódca jest online to piszecie /tell (tutaj nick przywódcy) wiadomość (np. czy moge dolaczyc do Twojej frakcji?) wyglada to tak /tell Asantas Czy mogę dołączyć do Twojej frakcji? . Jeśli przywódca jest offline, to zostawiacie mu wiadomość, a jak wejdzie no to ją przeczyta - /email nick wiadomosc

Załóżmy, że przywódca frakcji zgodził się abyśmy przyłączyli się. Jak się przyłączyć? Przywódca powinien wysłać wam zaproszenie za pomocą komendy /f invite nick a wy powinniście je przyjąć za pomocą /f join nazwa frakcji. Gratulacje, teraz możecie użyć /f home i jesteście w terenie gildi!

:)

Więcej przydatnych rzeczy można dowiedzieć się za pomocą komendy /f help (będąc już na serwerze).

System terenów frakcji:

Wioska:

Wymiary: 50x50

Cena: 200.000 Zlota

Wymagania: KONTO VIP ma -50% ceny!

Max. ilość członków: 10 + zarządca

Wioska może EWOLUOWAĆ (gdy jest max. ilość członków) w ZAMEK lub MIASTO.

Zamek:

Wymiary: 100x100

Wioska może ewoluować w Zamek (moderatorzy będą odwiedzali czasem wioski)

Ilość graczy w zamku: 15 + 5 mistrzów (1 to zarządca) (każdy mistrz jest od czegoś innego)

Czynsz: 1,5k od 1 gracza

Zamek MOŻE ewoluować w Twierdze. Twierdza to największa siedziba wojskowa gdzie przesiaduje król. Aby dostać się do Twierdzy trzeba wyslać "list" do zarządcy i kupić działkę. Od teraz możesz być łucznikiem, strażnikiem, karczmarzem, medykiem, posłańcem (jeśli król cię wybierze) i wiele wiele innych. Każda siedziba wojskowa może najeżdżać wioski!

Twierdza:

Wymiary: 125x125

Zamek ewoluuje w Twierdze jak dostanie pozwolenie i jeśli chce (bycie królem wiąże się z odpowiedzialnością). Oczywiście potrzeba jeszcze 500k na rozwój

Ilość graczy: 25 + król i 4 mistrzów broni

Miasto:

Wymiary: 100x100

Wioska może ewoluować w Miasto (moderatorzy będą odwiedzali czasem wioski)

Ilość graczy w mieście: 20 + 3 zarządców (1 główny, 2 zastępców)

Czynsz: 2k od 1 gracza

Miasto MOŻE ewoluować w Stolice. Stolica to największa siedziba handlowa gdzie przesiaduje król. Aby dostać się do stolicy trzeba wyslać "list" do zarządcy ziem i kupić działkę. Od teraz możesz być handlarzem, strażnikiem, karczmarzem, alchemikiem, posłańcem (jeśli król cię wybierze) i wiele wiele innych. Stolica może zarządzać jedną powstałą wioską!

Stolica:

Wymiary: 200x200

Miasto ewoluuje w Stolice jak dostanie pozwolenie i jeśli chce (bycie królem wiąże się z odpowiedzialnością). Oczywiście potrzeba jeszcze 500k na rozwój

Ilość graczy: 40 + król + 3 ministrów (ziem, wojsk i zastępcą króla)

Dodatkowe info:

Kontakt z H@ (Asantas):

GG 10897532

Kosz VIP'a - 5zł przelew / 11zł SMS

Stare reklamy proszę usunąć, tutaj jest jedna i dokładna

;)

­

Opublikowano

No ciekawe te wasze ewolucje ale liczba slotów może zniechęcić ;/

No nic wbijemy zobaczymy :)

---------------------------------------------------------

Sory ale nigdzie nie widzę ip albo coś nie do czytałem ;p

Opublikowano

Dodaj ip, godzina.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

IP dodane.

Dowiedziałem się, że serwer wygląda taki naciągarski.

Zmieniłem opcje, teraz wioskę może założyć każdy, tylko VIP ma 50% taniej

­

Opublikowano

Na serwerze zostanie przeprowadzona ankieta dot. czy gracze chcą LWC / JOBS / QUESTY / FACTIONS - czy też któreś z tych pluginów usunąć.

­

Opublikowano

Serwer wystartował tylko pod innym IP i rodzajem.

Teraz to FreeBuild, ale mamy plany otworzyć ponownie serwer Surivival :)

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/632459-fb-titan-jobs-2-swiaty-200-slotow/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...