Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać :) ?

quas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej , mam do Was mała historyjke a zarazem pytanie :) .

Kiedyś grałem w metka , była to moja ulubiona gra - grałem ponad 5 lat w tą grę i troszkę mi się znudziło na okres 5 miesięcy .

I tu pytanie do was , czy warto wracać ? Do czego wracać ? Co o tym sądzicie , pomóżcie mi :P

[center][color=#00ff00][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][size=3]Jestem nowy na forum :) [/size][/font][/color][/center]

Opublikowano

Ja wróciłem, ale do Archlorda, i Tobie również serdecznie polecam tą grę ;)

Metin to jest złodziej czasu, uzależnienie.

Opublikowano

Racja szkoda czasu lepiej się dziołchą zajmij albo kumplami ^^

@edit ja np też grałem 3 lata i mi się znudziło nie gram od 2 :)

Opublikowano

Ja też grałem 4 lata i już dawno nie gram ponieważ gra zeszła na psy.(Boty,hacki.dzieci neo)

Najlepsze były początki . Pamiętam czasy jak wędka była od 15lvla xD

@topic

Szkoda czasu na tą grę żeby zaczynać znowu od nowa. Gra coraz mniej ludzi. Jak byłem ostatnio u kumpla (on gra) to w godzinach szczytu tylko na s1- monastyr i s26(chyba)-solar jest norm.

Radzę ci odpuść sb metka.

Ta gra już wyszła z mody ^^

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Z jednej strony warto, ponieważ będziesz miał zajęcie i nie będziesz się nudzić.

Z drugiej strony zbliża się lato i warto spotykać się ze znajomymi czy rodziną.

Moim zdaniem wybór zależy od Ciebie, czego Ty tak naprawdę pragniesz.

Opublikowano

gry takie jak metin silnie uzależniają ;)

jeśli się wciągniesz, to potem ktoś będzie cię ciągnąć na imprezkę, a ty będziesz wolał expić :D

nie zaczynaj !

aby osiągnąć coś naprawdę godnego uwagi trzeba grać min. rok bez większego is'owania.

ta gra tylko zabiera czas i pieniądze a nawet jak spędzisz kilka wesołych chwil to i tak się kiedyś znudzi i stwierdzisz.. mogłem nie zaczynać ;)

Opublikowano

Jeśli chcesz wrócić na PL'a to tylko na Solar. Na innych serwerach już nie ma sensu. Są za stare. Jeśli chcesz osiągnąć duży lvl i dobre eq musisz się liczyć z kosztami. ( Na SM ). Bez ItemShopu w tej chwili praktycznie nie da się grać. Tak jak napisał Gamus wybór należy do Ciebie.

Opublikowano

Ja polecam grać, ale tylko w wolnych chwilach. Na forum znajdziesz wiele hacków, modyfikacji które ułatwią Ci grę jak i pobudzą w rozrywkę.

A co do serwera to tylko Solar, ponieważ jest najnowszy i ceny mniej więcej umiarkowane.

Opublikowano

To zależy czy masz czas i chęci.

Jeżeli tak to możesz spokojnie wrócić, najlepiej na nowsze serwery typu solar itd.

Ceny może nie są wymarzone, ale kosmiczne znów, aż tak nie są.

Opublikowano

Ja bym ci odradził grac w tą grę :) Sam w nią gram ale ta gra lasuje mózg :P

reklama

Opublikowano

Wszystko zależy od Ciebie, jeżeli masz na to czas i chęci, to czemu nie? Graj.

Lecz tak jak napisało wiele osób przedemną metin strasznie wciąga.

Chcąc grać w metka, trzebe umieć odróżnić życie prywatne od virtualnego.

Wyobraźnia to taka kraina gdzie zawsze czujemy się szczęśliwi.

To właśnie w niej wszystkie marzenia się spełniają.

Opublikowano

Z czasem zrozumiesz ,że metin2 to zwykła strata czasu i bezsensowne robienie tego samego w kółko .. Na twoim miejscu zacząłbym grać w LOL'a albo w CS'a :D

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

niby metin pochłania czas itp ale pochłania nude . jeżeli masz czas to śmiało graj. ja właśnie zacząłem wczoraj i dobrze idzie . wszystko tanie łatwo sie dorobić. na prawde polecam :)

Combat 18.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za fajne odpowiedzi , na prawdę fajna dyskusja się narodziła .

Myślę , że wrócę do Metina ale nie będę mu poświęcał całego czasu .

I tutaj kolejne pytanie , jeżeli ktoś ma fajny serwer to może napisać a chętnie poznam nowego kumpla / kumpele na nowy serwer .

Pozdrawiam ;) .

[center][color=#00ff00][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][size=3]Jestem nowy na forum :) [/size][/font][/color][/center]

Opublikowano

Nie warto, w tych czasach, są dużo wartościowsze gry, w których można wygrywać nawet realne pieniążki po za tym, można w tych grać być z siebie dumnym np. cs, jakiś lan coś w tym stylu, LoL organizowane są różne turnieje ;)

Gość koxxxik12
Opublikowano

Zależy to od ciebie ale radziłbym ci grać na sg lub us tam prawie all hacki są niewykrywalne. Fajni ludzie dużo osób

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...