Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini TuT] Czerwony Las

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jako że nie znalazłem tutoriala o czerwonym lesie to piszę go ja, tutaj. Mam nadzieje że się spodoba, od razu na wejściu uprzedzam że zasilałem swoją wiedzę innymi źródłami - wszystko zostanie podane.

--- > Czerwony Las < ---

1. Żeby dostać się do czerwonego lasu należy przejechać kolejno z miasta pierwszego -> góre sohan -> zielony las. Ewentualnie po osiągnięciu 60 poziomu można się teleportować u staruszka.

2. Potwory w czerwonym lesie są agresywne (atakują automatycznie)

3. Brak dużej mapy (przycisk M) na Metin2.pl. Zdarzało się na privach, że ktoś zrobił autorską mapę.

4. Od poziomu 86, dropią zbroje na poziom 66+0/1 (stalki); bronie na poziom 65+0/1 (nimfa, partyzana); Kolczyki, naszyjniki, bransolety (niebiańskie, białe itd.) do +6; a także małże.

5. Brak NPC.

6. Brak żył do wydobycia.

7. Metiny: Joen-un (90 poziom); Tu-Young (85 poziom).

8. Bardzo dobrze można zarobić, dropiąc bronie na 65 poziom lub stalki - z metinów lecą rękawice/pd.

9. Potwory które tam występują:

138584xdddelke.png

Jeżeli taki tutorial znajduje się już (za co przepraszam) proszę mi napisać na PW.

Zakaz kopiowania na inne fora. Wspomaganie (wikimetin2).

27_1230652335.jpg

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tut. Dobry ale tak jak kolega up napisał mogłaby być mapka z dobrymi spotami.

Na pewno komuś się przyda.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Weźcie się ludzie ogarnijcie... takich rzeczy robić TuT, niedługo zrobicie tutoral jak poprawnie zalogować się do metina co ?... A po za tym takie informacje na wiki są ... :angry:

reklama

Opublikowano

Jestem tego zdania jak up;)

Ale jeśli już to dodaj mapkę jeszcze oraz drop-wtedy będzie można to uznać za jakiś tam minitutek:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

4. Od poziomu 86, dropią zbroje na poziom 66+0/1 (stalki); bronie na poziom 65+0/1 (nimfa, partyzana); Kolczyki, naszyjniki, bransolety (niebiańskie, białe itd.) do +4; a także małże.

Powinno być:

4. Od poziomu 86, dropią zbroje na poziom 66+0/1 (stalki); bronie na poziom 65+0/1 (nimfa, partyzana); Kolczyki, naszyjniki, bransolety (niebiańskie, białe itd.) do +6; a także małże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...