Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest programik do robienia skili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko czy jest jakiś program do zmiany wyglodu, animacji skili, szukam takiego programu ponieważ za dużo jest tych programów do edycji a ja szukam takiego że np: bierze się plik z skilami i można edytować kilka nowych animacji i jakieś z innych klas, oprucz tego wygląd skili znowu kilka nowych i z innych klas lub samemu do robienia. Jest może takie programik ?

ps: z tąd pytam ponieważ są programy do edytowania map wiec pomyślałem że może do skili też albo interfejsu albo wyglądu npc taka pomoc żeby się już nie meczyć z tymi wszystkimi plikami.

wsrh.jpg

Opublikowano

Tego programu już nie ma wycofali go, nie bawią się w edycje skilli zwykłymi programami tylko płatnymi na potrzeby serwera.

Opublikowano

Jak nie istnieje W kamermodzie są opcje do wbijania skili. Ale nie kamykami tylko książkami (ale działa to na privach tylko)

Opublikowano

Jak nie istnieje W kamermodzie są opcje do wbijania skili. Ale nie kamykami tylko książkami (ale działa to na privach tylko)

(...) Ładna dziś pogoda. Nabijasz posty ? Nie chodzi o wbijanie skilli tylko jak zmienić ich wygląd w cliencie. Co za ...

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...