Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić lvl?

Hougyoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacząłem grać na Weście z powodu zajebistego poziomu na East i jest pewien mały problem. Otóż mam dopiero 5 lvl,normali nie moge znależć bo nikt chyba na takim małym lvlu nie chce grać,a na botach przydziela mi takich bezmózgów,że mecze trwają 40-60 minut i nie zawsze są wygrane. Więc jak mam nabić ten 30 lvl? I czy jest jakiś champ za 1350 który da rade sam wygrać mecza? Myślałem głównie o Tryndzie,Sionie i Jaxie

9j7miy.png
Opublikowano

odinstaluj gre jezeli nie mozesz wygrac na botach

Jesteś takim pierdolonym idiotą czy tylko udajesz? Jak mam wygrać mecz z botami skoro Ashe robi sie pod AP,Brand pod AD,niektórzy stoją CAŁY mecz w krzakach lub jungli i nic nie atakują,w każdym meczu afk,w dodatku nooby padają po 15 razy i feeduja boty,Także najpierw pomyśl a potem sie wypowiedz dzieciaku.

9j7miy.png
Opublikowano

Jesteś takim pierdolonym idiotą czy tylko udajesz? Jak mam wygrać mecz z botami skoro Ashe robi sie pod AP,Brand pod AD,niektórzy stoją CAŁY mecz w krzakach lub jungli i nic nie atakują,w każdym meczu afk,w dodatku nooby padają po 15 razy i feeduja boty,Także najpierw pomyśl a potem sie wypowiedz dzieciaku.

z tymi botami sie wygrywa 1v5 kazdym championem

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

z tymi botami sie wygrywa 1v5 kazdym championem

No tak,szczególnie jak dostaniesz kilka CC pod rząd.W dodatku 1 vs 5 obronie 3 linie na raz w tym samym czasie. Dobra temat do zamknięcia. Myślałem,że wypowie się ktoś ogarnięty,ale widzę że poziom niektórych tutaj nie większy ni ż na PBE i NE.

@Drakkaj ok,będe próbował te normale,chociaż nie wiem czy uda się jakieś znaleźć.. W każdym razie dzięki

9j7miy.png
Opublikowano

Yyy wtf?! OD kiedy robisz Ashe pod ap? A Branda pod ad? Bo jak tak to nie dziwne że nie umniesz wygrać z botami.

Opublikowano

Robicie offtop..

Po prostu graj normale, nic że ci ciężko wyszukuje. Czekaj aż ci kogoś wynajdzie i tak sobie graj.

A co do postaci do udaj się do odpowiedniego działu:

Wybieranie championów

Eot

jeśli autor poprosi to otworzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...