Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CDRH

Nexusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie czy sie juz z tym spotkaliscie jak w temacie chodzi o "CooldownReductionHack"

Tak wiec mam maly problem z tym cheatem z tego powodu ze gdy uzywam flasha co chwile to jest crash. a jak uzywam co 15 sek to normalnie jest i gra sie nie buguje to samo tyczy sie ultow typu:

Gdy chce spamic ulti ashe 3x ult w tym samym momencie to dzieje sie to samo a jak uzywam normalnie tak samo co 15 sek albo z wiekszym odstepem czasowym to nie ma problemu.

Riot cos robil w sprawie CDRH? czy mi sie po prostu zwalil jezeli tak to prosze o wyslanie dzialajacego CDRH.

Prosze bez spamowania i nabijania sobie postow typu "nie ma czitow do lol-a" bo sa sam ich uzywam

Tak wiec prosze powazne odpowiedzi a nie nabijanie sobie postow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, już takich masteries nie ustawisz, a to pewnie crashe przez jakieś zabezpieczenia.

Opublikowano

heh czyli bede musial pozostac przy 15 sek cd ulti i spelli summonera dopoki nie bedzie aktualizacji z tym cheatem ktory ominie te zabezpieczenie (heh nie chce mi sie czekac na ulta tak dlugo ;P) jakby ktos mial aktualizowany plik do wersji ktora teraz jest prosze o podanie linku

Z gory thx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

eee, cheat engine jest tylko jeden...jak jest RAZ zabezpieczone to chyba tego nie odbezpieczą -.- zrobili ze sie nie da = musisz próbować innym sposobem ,niż masterkami.

nie ten temat, sorry ;d

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...