Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mu Online Global Cheat Master v2.0

DarkmiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale czit jest aktywowany wylacznie na 1 komputerze czyli jak kupiles to na twoim kompie tylko to odpali.

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano
Witam A wiec wielu ludzi potrzebuje tego cheata ale maja jakies problemy np. brak gotowki lub niewiedza gdzie kupic. Dobra przechodze do rzeczy... Mozna sie na niego zlozyc po 5 zl ja na poczatek moge dac z 10 zl jak cos moge dac 15 zl kto nie chce niech sie nie zrzuca... Jest jeden problem... Trzeba wybrac kogos kto bedzie zbieral te pieniadze najlepiej jak by ta osoba miala konto w banku... ja bym proponowal mnie lecz jestem na tym forum "pijawka" wiec mozecie mi nie ufac... ale jestem uczciwy =P po uzbieraniu calej kwoty sie kupic tego cheata i ten kto wplacil go dostanie ... PROSTE ^^

Dziekuje za uwage ...

PS: Pewnie myslicie ze jestem jakims naciagaczem ktory po uzbieraniu calej kwoty kupi sobie ego cheata i nie wysle tym ktorzy sie zrzucali...

Dziekuje...

Debilizm miesiąca :) Nieźle to sobie wymyślił.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

kokosz no coment -.-"

kleszczu wiesz co?? Niewiedzialem ^.^ ale jestes pewny ze tylko na 1 kompie ?? Z tego co wiem to chyba niema zadnego keya do tego ani nic tylko normalne w rarze ;p czyli u kazdego pojdzie. ;p

Juz mam 55 zl ^.^

Opublikowano

@up

Weź poczytaj forum, jeszcze jeden bezczelnie idiotyczny post, a poleci banan. Nie chcę mieć ubytków w psychice po kilku latach na tym forum....

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
@up

Weź poczytaj forum, jeszcze jeden bezczelnie idiotyczny post, a poleci banan. Nie chcę mieć ubytków w psychice po kilku latach na tym forum....

Co powiesz na założenie działu, "Najgłupsze z najgłupszych"... tam mody beda przerzucały tematy w tej kategorii :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Może zrobić. Tylko nie liczcie że ja tam będę często wchodził, nie chce aby robiło mi się żal ludzi po tej "czytance". :)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

oskrobales juz kogos kogo miales oskrobac i juz niewazna ^^

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

@for idiots:

do uruchomienia CM jest wymagany specialny plik FIRGEPRINT! jest on generowany na podstawie danych Twojego komputera! nawet jesli masz pliki CM,to bez firgeprinta nic nie zdziałasz!

PS:niewiem czy to prawda,ale brazole podobno złamali firgeprinta..jakaś plotka lata :D

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

@7xUp

Jestem za ^_^

@Up

Nie złamali :D

@Topic

Nie wiem czy udało Ci się kogoś ojebać bo musieliby być to ludzie o troszkę małym ilorazie inteligencji.

Poza tym fingerprint robi spis sprzętu kompa i kiedy go skopiujesz na innego kompa to i tak nie będzie działał ale to już kolega wyżej napisał :P

aaa

Opublikowano

darkmix to ladna dziwka z ciebie orac ludzi bo cie nie stac na CM zalosne do caritasu mogles list napisac pedale ^^

PS

sry ziomal za slownictwo

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

sam sobie kupilem kleszczu =P to byl tak jakby test ^.^

Razzac ten plik jest dolaczany do CM i jego tez sie da wyslac ^.^

Opublikowano

ziomal, kokosz...

on was obraza i innych a wy na to nie reagujecie dawno powinien poleciec ban dla tego pana....

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
kokosz no coment -.-"

kleszczu wiesz co?? Niewiedzialem ^.^ ale jestes pewny ze tylko na 1 kompie ?? Z tego co wiem to chyba niema zadnego keya do tego ani nic tylko normalne w rarze ;p czyli u kazdego pojdzie. ;p

Juz mam 55 zl ^.^

a myslalem ze loodki po lekturze tego forum nie dadza sie nabic w butelke, ale coz , glupota nie boli, gl all.

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano
sam sobie kupilem kleszczu =P to byl tak jakby test ^.^

Razzac ten plik jest dolaczany do CM i jego tez sie da wyslac ^.^

i miec nadzieje ze zadziala, zycze ci powodzenia

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

DarkmiX, robiłeś test? Jaki? Ciążowy? Pewnie jeszcze na nim ściągałeś... ehh...

Temat zamykam.

Do autora tematu:

Jeden, idiotyczny post w kierunku moim/administracji/tego forum/całego świata i będziesz obgryzał skórkę 999 dniowego banana...

Emerytura

Może kiedyś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...