Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Z Diosemx Login I Passy

patrykzxrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to fake, program nigdzie sie nie loguje, komunikat z "złym loginem/hasłem" jest dla picu - jak ktoś kumaty to niech sam zobaczy czy program wysyła jakie kolwiek pakiety

Opublikowano

@ExeCor, nie posraj sie dzieciaku, nawet nie wiesz co to pakiety wiec po chuj sie wypowiadasz, jak kolega grał to idz do kolegi po hasełko i sie zaloguj haha

Opublikowano

Dziecko to jesteś Ty. Nie obrażaj mnie gówniarzu, bo report i tak już poleciał. Wiem co to pakiety, znam C++, Pascala itp. Studiuję informatykę na 1 roku i mnie tu nie obrażaj i nie gadaj jak nic nie wiesz. Wziął bym od niego(kolegi) passy, ale już ich nie ma, a na pamięć nie pamiętał. Spłyń dziecko i zamknij twarz, bo się przeziębisz...

@Down

Znów report ^^

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano
Dziecko to jesteś Ty. Nie obrażaj mnie gówniarzu, bo report i tak już poleciał. Wiem co to pakiety, znam C++, Pascala itp. Studiuję informatykę na 1 roku i mnie tu nie obrażaj i nie gadaj jak nic nie wiesz. Wziął bym od niego(kolegi) passy, ale już ich nie ma, a na pamięć nie pamiętał. Spłyń dziecko i zamknij twarz, bo się przeziębisz...

Powiem krótko i treściwie - chapaj dzide konfidencie ^^

Opublikowano
nie umiecie grac bez hackow to nie grajcie

A ty co się czepiasz?

Jak tak sądzisz to nie powinno cię być na tym forum.

Dlaczego?

Dlatego:

MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

czyli forum o czymś czego nie tolerujesz.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

no wlasnie piszesz do kolesia pokaz mi to BMW a on ze na sklepie a ty ze nie na TRADE a ty klikasz tradehacka i masz BMW , takiego progsa nie ma , moze jest ale ma go bardzo mało osób , mnie jeszcze tak nikt nie oszukał

Opublikowano

haha. miałem konto. ścigam to. gram i nie ma eq. bardzo ciekawe... nic innego nie ściągałem, nikt inny nie zna hasła. ciekawy "zbieg okoliczności" a co do cioty nie mów do mnie jak do starej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...