Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Bukkit][24/7] Zapraszam na s16.csrv.pl:30044

Sofoklates

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować serwer o ip. s16.csrv.pl:30044 . Serwer ten jest serwerem Adventure . Na początku ma się range noob . Aby nie mieć tej rangi trzeba przejść escape . Po ukończeniu escape jest tabliczka z [Awans] Awanturnik . Na całej mapie są rozmieszczone rangi . Do każdej rangi jest jakiś escape . W sprawie kupna vipa wszystko jest zamieszczone na spawnie . Na serwerze nie poszukujemy Administratorów ani modelatorów ponieważ mamy pełną ekipe .

Jak ktoś będzie chciał kupić vipa musi być komentarz dodany do wpłaty z nickiem gracza .Serwer jest bardzo fajny ale niestety administratorzy rzadko wchodzą na serwer . Ale ja mam kontakt z administratorami więc piszcie do mnie jak chcecie coś od administratora . Z adminami jest kontakt skype .

Ranga vip na tym serwerze daje dużo uprawnień typu zakładanie gildi . Ranga vip to Arystokrata .

Proszę nie usuwajcie tej reklamy serwera długo się nad nią męczyłem.

Zapomniałem dodać że na serwerze jest anti x-rey .

Opublikowano

Administratorzy byli przed chwilką na serwerze nie ma działek . Serwer jest fajny jak widać wbiło już troche osób

Heh serwer się rozkrenca chciali byśmy mieć dużo stałych graczy .

Opublikowano

Wg mnie ten temat to nabijanie postów. Piszcie sobie tak we dwóch do tego z takimi błędami, że aż się patrzeć nie chce. Do tego 4 posty pod rząd.. pff

A serwer taki o.. Mi się nie podoba :D

Opublikowano

Koles mi sie podoba i tyle wiedz ogar .

Serwer jest fajny a ty nie znasz sie i tyle !!!

Odświerzam

Temat trzeba brać aby ciągle był na górze zachęcam do pisania tutaj opini o serwerze

Opublikowano

Nie polecam każdy ma tam prawie gm moda i to sami cheaterzy.

Nie polecam.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...