Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2Fish 4.3 By Erpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z M2Fish 4.3 by Erpel, Wczoraj jeszcze normalnie łowił a dzisiaj zamiasł towić to zarzuca wędke i zachwile ją wyciąga albo łowi normalnie ale nie wyciąga wędki tylko gra robi to automatycznie.

Jeżeli ktoś potrafiłby mi pomóc byłbym naprawdę bardzo wdzięczny gdyż muszę zarobić a nie chce mi się klikać całymi dniami..

Z góry dziękuję :)

Opublikowano

Próbowałem już tego wcześniej niestety dalej jest to samo :(

Może to dlatego że śmigam na normalnym metinie PL i nie mam bypassa do hackshileda ?

Opublikowano

jest nowa wersja

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Od kiedy tradehack nie istnieje istnieje na serwery hamachi

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

A no w sumie.

Temat do zamknięcia

Problem rozwiązałem następująco: zdjalem zbroje podczas wedkowania :O kupilem i w niej lowilem i mi wylawialo wedke a ja zdjelem na chwile to normalnie bot lowil :) Ciekawe dlaczego tak miałem. Może opętana zbr. czy cus ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...