Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Cheat Engine na PBE

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Ostatnio grałem z kolegą na PBE (public beta environment) i Karthus nie miał cd na summoner spelle .

Napisał mi tylko że to cheat engine reszty niewiem . : )

Za pomoc oczywiście +

zakaz handlu

Opublikowano

Przed chwilą też tak grałem to fiora spamiła healem i flashem.

U mnie był karthus .

zakaz handlu

Opublikowano

Dziwne. Do Lola raczej nie ma cheatów, bo jak ktoś pisał że musiałby mieć połączenie z bazą danych lola czy jakoś tak :D

Więc może miałeś lagi, albo jakiś fake :D

Co prawda też kiedyś grałem z ziomkiem który grał Katariną i robił to że do kogoś się tpkał, wtedy ulti. 5 sekund później to samo.

Oraz widziałem rammusa który miał ileś tam pancerza na małym lvlu :D Pisali do niego że ma armor hacka, ale i tak nie wiem, może jakiś bug był.

Opublikowano

Dziwne. Do Lola raczej nie ma cheatów, bo jak ktoś pisał że musiałby mieć połączenie z bazą danych lola czy jakoś tak :D

Więc może miałeś lagi, albo jakiś fake :D

Co prawda też kiedyś grałem z ziomkiem który grał Katariną i robił to że do kogoś się tpkał, wtedy ulti. 5 sekund później to samo.

Oraz widziałem rammusa który miał ileś tam pancerza na małym lvlu :D Pisali do niego że ma armor hacka, ale i tak nie wiem, może jakiś bug był.

To napewno nie był lag bug itp bo mnie tez leczyło bo mniej więcej wiem o co chodzi . : )

zakaz handlu

Opublikowano

Na PBE jeszcze działa?

Kilka zmianek w masterkach przez program cheat engine.

@down

To beta -_-

Opublikowano

Wystarczy w masterkach zmieniać masterminda na 0 / 1 i skanować te wartości w CE a potem edytować dwa adresy, które zostały na 7.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Wystarczy w masterkach zmieniać masterminda na 0 / 1 i skanować te wartości w CE a potem edytować dwa adresy, które zostały na 7.

nie działa :>

zakaz handlu

Opublikowano

Jeżeli działa to w lolu to mogę spróbować zrobić tutka, bo kiedyś jak bylem mały i nie radziłem sb w grach to tego uzywalem wiem, ze działało to w Titan Quest na 100% ale czy w lolu będzie to działać to nie mam pojęcia jak ktoś chce to mogę spróbować zrobić tutka.

@Edit własnie to sprawdziłem i nie dam rady czegos takiego zrobic, cheat engine troche sie zmienilo od wersji 2.1 a na internecie nie moge jej znalezc zeby to pobrac.

Opublikowano

tak jak up albo mógł mieć rzeczy na CD skilli ;p

Napewno nie . On spamił co setną sekunde tym healem .

A jak wiadomo nie ma itemów na summoner spelle :)

zakaz handlu

Opublikowano

Był błąd z Cheat Engine, już nie ma więc #Close jak można prosić, bo odpowiedź też padła.

Opublikowano

@up Niby był błąd ale jakoś musiał tego dokonać przez cheat engine , tak ?

zakaz handlu

Opublikowano

@Up

Czytasz wypowiedzi -_-?

Opublikowano

Odpowiedź udzielona, po raz 10 z resztą, cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...