Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie mam procka ADM athlon XP 1533 MHZ i mam na niego wejśćie na płycie głównej a moje pytanko to czy są jakieś przejścia z tego wejścia co mam tak zebym mógł założyć se Inte Celeron D 2.66GHz ?

jak sa przejściówki to prosze o jakiś link najlepiej na allegro

jyh.jpg
Opublikowano
musisz kupic nową płyte. jedyne wyjscie

A kupując nową płytę główną, musisz wymienić wszystkie bebechy z kompa. Taniej wyjdzie kupić nowy komputer. : )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Socket to socket.

Zależy ile masz kaski :)

Jaki był wcześniejszy piecyk (grafa itp) ?

Jeżeli stare wnętrzności będą śmigały na nowych płytach to polecam wymiane.

Jeżeli nie to słuchaj @up

f.png

Opublikowano

Mateq co ty pierdolisz... Tylko socket inny.... Kupujesz płyte z takimi samymi złączami i socketem pod ten procek co chcesz, przekładasz flaki i gitara.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

@up orly? A gdzie to teraz kupisz? Najkorzystniej byloby dozbierac 700zł i kupić coś w stylue e5200 9600 gso i 2gb ramu, wydajny zestaw jak na ta cene ;p

Opublikowano

Ya Rly. Na Allegro or giełdzie. On chce proca nowego włożyć a ty mu kompa planujesz nowego za 700zł zamiast płyte za 70 o.O

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano
Mateq co ty pierdolisz... Tylko socket inny.... Kupujesz płyte z takimi samymi złączami i socketem pod ten procek co chcesz, przekładasz flaki i gitara.

nie do końca - nie wiesz jaką miła kartę graficzną - nie wiesz jaka ma pamięć - kupując jakakolwiek płytkę musi uwzględnić właśnie te dwie rzeczy - jak dobierze wszystko tak by mu pasowało to tylko przekładka - przeinstalowanie systemu - i pozostaje cieszyć się z posiadania nowego sprzętu

pozdrawiam

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden