Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad Ze Scryptem

Wielki_Don

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

gdy ustawiam skryp na przyklad na skorpiony, to ciagle w miescie urzywa mi tp, i nie idzie na spota. Wsyzstko mam poprawne ustawione, a ten pajac dalej tylko tp robi, a nie idzie na spota. Pomocy

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

glupie ale sie czasem zdarza: dobrego scrypta zaladowales.. bo innego wytlumaczenia nie znajde.. jezeli dales use script cordinates to po wyjsciu z npc stable powinien odpalic konia i sam jechac na spota. sprobuj jeszcze raz nagrac.

sygna1o.jpg

Opublikowano

no wlasnie jak wraca od stajennego, to wraca na res spota, i stoi jak pajac na srodku. Nie wlacza nawet konia, chociaz zaznaczylem, zeby jezdzil na koniu na spota. Z tego co moge wam powiedziec, to sroking byl jednak lepszy, bo zaznaczalo sie spota, i jazda. Fakt, ze teraz platny jest, ale byl lepszy. W s bocie brakuje mi uzywania devil powers, uzywania konkretnych buffow przy danych mobach, zbieranie itemow przy pomocy peta bylo bardzo dobre. Sbot, nie oproznia inventory peta i nic nie sprzedaje. Zaznaczam, mam wszystko skonfigurowane. W ogole laduje mu skrypt scorpionow, to ten pajac nie idzie na konkretny spot. Jak recznie zaladuje, i wyznacze mu miejsce, to ten potem odlatuje tam gdzie chce. i ciagle obija sie o sciane. Bardzo denny bot. Zaplacilem za wspoldzielenie, wiec sie z nim musze meczyc przez miesiac, lecz mysle o srokingu, bo jest milion razy lepszy i szybciej bije moby. Ale taka prawda. Chyba, że znacie jeszcze jakies lepsze boty, to pisac. :) pozdrawiam

Admin Cienia
Opublikowano

Zrobisz najlepiej jeśli usuniesz folder z sbotem i od zera go ustawisz, jeśli nie wiedziałem z czym problem (ale to daaaawno) ustawiałem aż do skutku. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ano tak zrobilem, i dalej noobek stoi na miejscu w miescie ( po teleporcie ze spota do miasta), stoi na tym miejscu i nie chce sie ruszyc... irytuje mnie to!!!

co wiecej, zrobiłem jak D&G napisał, i ni chu chu. nie wiem, czy z agbotem sa jakies porblemy, i czy banuja za niego.

Admin Cienia
Opublikowano
ano tak zrobilem, i dalej noobek stoi na miejscu w miescie ( po teleporcie ze spota do miasta), stoi na tym miejscu i nie chce sie ruszyc... irytuje mnie to!!!

Czy coś pisze w jego dolnej konsoli? Jakiś error czy co kolwiek.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Dodaj nową pozycję...