Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snapshot: 12w18a

pisior001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otuż gdy próbuje wejść na tryb single player pisze łaczenie z serwerem a następnie nie udało się połączyć co z tym jest????

Proszę o odpowiedz

Z góry dziękuje pisior001

Opublikowano

@up

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.. W Minecraft 1.3 nie będzie czegoś takiego jak Single Player. Będzie on zastąpiony "prywatnym" multiplayer, na który (po wcześniejszym zaproszeniu) będą mogli wchodzić gracze.

@topic

Nigdy nie kożystałem z tej wersji, ale spróbuj wygenerować całkowicie nowy świat, i zobacz czy zadziała. Tak czy siak, radzę Ci nie grać na Snapshotach, zawierają wiele błędów.

Opublikowano

Takie trudne skopiować 2 pliki do jednego folderu....

Przewiń sobie do 1:38 i tam masz poradnik jak to zainstalować... Wiesz google na prawdę nie gryzie.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Kurde nowy snapshot jest wyrąbisty :) Wyobraźcie sobie że teraz KAŻDA modyfikacja która powstawie do minecrafta będzie od razu dostępna na multiplayer a nie jak to teraz jest że najfajniejsze modyfikacje typu zeppelin mod istnieją tylko na single ;)

Opublikowano

Ja też mam problem.

Gdy wchodzę na Sp pokazuję mi się: ,,connecting to the server" a po sekundzie ,,can't connect to the server, connection refused"

1351969276-U240495.png

Opublikowano

No bo teraz Single Player na snapshocie to jest takie jak by "Prywatne Multiplayer" Teraz będzie mogło na niego wejść około 4-10 osób. Teraz nie ma single tylko prywatne multi :D Wiesz o co chodzi?

3t6EGVz.png

Opublikowano

Wiem, ale mam problem z połączeniem się z Sp, o to mi chodzi.

W folderze .minecraft/server stworzyły mi się pliki do serwera, ale dalej nie mogę wbić na sp.

Kto wie jak to naprawić?

@edit

Ok już działa, okazało się, że to xampp blokował porty :P

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Ja normalnie skopiowałem minecraft.jar do bin, a folder server wrzuciłem do .minecraft i normalnie mi działa. Zezwól na dostęp serwerowi w zaporze systemowej.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...