Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gta 4

KowalMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewien problem związany z GTA 4 czystą pudełkową .

Więc po zainstalowaniu wszystkiego oraz Patch'y ( 1.0.0.1 i 1.0.0.7 ) gra można powiedzieć za 'Pierwszym razem' crashuje komputer i pojawia się BlueScreen .

Pod pojęciem " za pierwszym razem " mam na myśli to, że po włączeniu TheSocialClub'a i kliknięcia PLAY właśnie wtedy gra Crashuje Komputer. Po Ponownym uruchomieniu pojawia się komunikat że system przywrócił sprawność po błędzie bla bla bla ... I wtedy włączam kolejny raz TheSocialClub'a i klikam PLAY i wszystko się włącza jak trzeba ...

Dodam że po wyłączeniu GTA 4 i chęci ponownego załączenia problem się pojawia ponownie .

Dla potrzebujących dodam, że spełniam minimalne wymagania gry oraz nawet te lepsze ...

Kolejna moja prośba .

Otóż mam problemy chwilami z grafiką, mam na myśli że tekstury nie wczytują się lub się wczytują powoli .

Chciałem poinformować że na początku zainstalowania GTA miałem problem z klawiszami alfabetycznymi. Po naciśnięciu któregoś klawisza, nie mówię o funkcyjnych, gra można powiedzieć się chwilowo zacinała . Po puszczeniu klawisza gra działała normalnie...

Ale Patch 1.0.0.1 naprawił ten problem, przynajmniej tak myślę ...

Jeśli chcecie coś wiedzieć lub macie jakieś propozycję co do rozwiązania problemów to proszę walić śmiało każde rozwiązanie .

Z góry dzięki

Pozdrawiam, Kowal

KowalskixD.png
Opublikowano

Odpal grę w trybie zgodności ze starszym systemem typu XP lub jeszcze starszym.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

@GammersTV, pojeb**y mi się cyfry xD Mam 1.0.7.0. ;]

@KPRP, przetestuję twój sposób i dam Edita jak było .

Dodam że zainstalowałem GTA:EOLC i problem też się pojawia ^^

KowalskixD.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...